Povezane vesti
Silas: Brzina mi je najveći kvalitet, Zvezda može mnogo
Sport klub 06.09.2024
Crvena zvezda je dočekala u Beogradu i najveće letnje pojačanje, stigao je Silas Katomba Emvumpa. Dosadašnji igrač Štutgarta je na pozajmici od bundesligaša, uz otkupnu klauzulu od 10 miliona evra. Sve finanaijske detalje velikih Zvezdinih pojačanja… »
Silas: Brzina mi je najveći kvalitet, Zvezda može mnogo
Sport klub 06.09.2024
Crvena zvezda je dočekala u Beogradu i najveće letnje pojačanje, stigao je Silas Katomba Emvumpa. Dosadašnji igrač Štutgarta je na pozajmici od bundesligaša, uz otkupnu klauzulu od 10 miliona evra. Sve finanaijske detalje velikih Zvezdinih pojačanja… »
Silas predstavljen na marakani: Zvezda dominira u srpskom fudbalu, jedva čekam da zaigram pred Delijama! (video)
Hot sport 06.09.2024
„Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu“ Još jedno veliko pojačanje za Crvenu zvezdu stiglo je u finišu letnjeg prelaznog roka, a reč je o Silasu koji je zadužio dres sa brojem 15. – Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu… »
Silas: "Ponosan sam, sviđa mi se što ću živeti u Srbiji"
Sportske.net 06.09.2024
Crvena zvezda je i zvanično predstavila igrača po imenu Silas Katompa Mbumpa, igrača koji je trenutno najvredniji igrač crveno-belih ako pitate "Transfermarkt". Ovaj fudbaler stiže na pozajmicu iz Štutgarta, uz mogućnost otkupa na kraju sezone. "Veoma… »
Vesti dana »
EU razmatra "bazuka" opciju za Trampa! Ovakva odmazda je do sada bila nezamisliva: "To je veoma opasna spirala"
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 4 satijoš 11 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 5 satijoš 31 povezana
Stanković: Škola kreće regularno, sledi izbor direktora Pete beogradske i novi izbori na FPN-u
Nedeljnik pre 6 satijoš 28 povezanih