Povezane vesti

"Bila mi je čast da igram za Žoca, jedan je od najvećih!": Zvezda Efesa nahvalila Obradovića

"Bila mi je čast da igram za Žoca, jedan je od najvećih!": Zvezda Efesa nahvalila Obradovića

Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Elajdža Brajant je bio jedan od igrača na memorijalnoj utakmici u čast Dražena Petrovića, pa je tako nakon meča dao nekoliko interesantnih izjava. Pre svega je komentarisao Željka Obradovića i objasnio kako se osećao zbog toga… »
Džanan Musa ekskluzivno za Telegraf o Obradoviću i Partizanu: "Mi u Realu imamo top trenera, ali je Željko..."

Džanan Musa ekskluzivno za Telegraf o Obradoviću i Partizanu: "Mi u Realu imamo top trenera, ali je Željko..."

Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Jedna od najvećih zvezda jučerašnjeg spektakla na memorijalnoj utakmici u čast Dražena Petrovića bio je i Džanan Musa, košarkaš Real Madrida. Upravo je on bio jedan od najistaknutijih pojedinaca, rame uz rame sa Mariom Hezonjom. U… »
Ekskluzivno! Pitali smo Hezonju da li će zaigrati za Partizan: "Nikad ni sa kim nisam pričao kao sa Željkom"

Ekskluzivno! Pitali smo Hezonju da li će zaigrati za Partizan: "Nikad ni sa kim nisam pričao kao sa Željkom"

Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Ekipa Telegrafa prisustvovala je spektaklu u Zagrebu gde je održana memorijalna utakmica u čast Dražena Petrovića, jednog od najboljih košarkaša u istoriji sa naših prostora. Među mnogim legendama košarke, bivših Draženovih… »

Vesti dana »