Povezane vesti
Vučić posle sastanka sa amabsadorom Rusije: Zahvalio sam na pozivu na samit BRIKS-a, nastavićemo razgovore
Euronews 06.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao nakon sastanka sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom u Loznici da su oni razgovarali o svim pitanjima od bilaterlanog značaja za dve države. "Upoznao sam ambasadora Harčenka sa situacijom… »
Vučić sa Bocan Harčenkom u Loznici o Kosovu i Briksu
Beta 06.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan Harčenkom razgovarao o svim pitanjima važnim za obe zemlje, o situaciji na Kosovu kao i o pozivu da učestvuje na samitu zemalja BRIKS-a. "Danas sam dobio listu… »
Vučić: Upoznao sam Harčenka sa situacijom na KiM i brutalnim provokacijama Prištine
Politika 06.09.2024
LOZNICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Loznici razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i upoznao ga sa situacijom na KiM, kao i svakodnevnim brutalnim provokacijama Prištine i ugrožavanjem… »
Vučić sa Bocan Harčenkom u Loznici o Kosovu i Briksu
Radio sto plus 06.09.2024
“Danas sam dobio listu učesnika koja je velika i reč je o važnim i moćnim državama, a ja sam uz zahvalnost za poziv rekao sve što sam i ranije rekao i mi ćemo te razgovore nastaviti i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom”, rekao je Vučić. On je… »
Vučić s Bocan Harčenkom: Objasnio sam tešku poziciju Srba na KiM; Razgovarali smo o pozivu na samit BRIKS-a
B92 06.09.2024
Aleksandar Vučić obraća se medijima iz Loznice, gde je danas nastavio svoju posetu Podrinju. Vučić je medijima rekao o čemu je razgovarao s ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan Harečenkom. "Želim da istaknem da smo razgovarali o svim važnim pitanjima od… »
"Od velikog značaja razgovor o gasnom angažmanu" Vučić posle sastanka sa ruskim ambasadorom: Pokazaćemo rezultate u najkraćem…
Kurir 06.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je sastanak sa ambasadorom Ruske federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom u zgradi Gradske uprave grada Loznice. - Upoznao sam ambasadora Bocan-Harčenka sa situacijom na Kosovu i Metohiji i svakodnevnim brutalnim… »
Vučić: Upoznao sam Harčenka sa situacijom na KiM i brutalnim provokacijama Prištine
Telegraf 06.09.2024
Vučić: Upoznao sam Harčenka sa situacijom na KiM i brutalnim provokacijama Prištine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Loznici razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i upoznao ga sa situacijom na… »
Vučić posle sastanka sa ruskim ambasadorom u Loznici: Upoznao sam Harčenka sa situacijom na KiM i brutalnim provokacijama…
RTV 06.09.2024
LOZNICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Loznici razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i upoznao ga sa situacijom na Kosovu i Metohiji, kao i svakodnevnim brutalnim provokacijama Prištine i… »
"Od velikog značaja razgovor o gasnom angažmanu": Vučić posle sastanka sa ruskim ambasadorom: Pokazaćemo rezultate u najkraćem…
Blic 06.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz zgrade Gradske uprave Loznice posle sastanka sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. - Hvala mu što je došao i što je van Beograda. Želim da istaknem da smo razgovarali o svim važnim pitanjima… »
Vesti dana »

Hapšenje u Zaječaru: Prišao ženi i palicom je više puta udario po glavi i telu
Glas Zaječara pre 32 minutajoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Opozicija i studenti: Imamo Đokovića a zovemo Bolta za Ekspo, diktator kupuje legitimitet
Danas pre 1 satjoš 65 povezanih

Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
Novi magazin pre 47 minutajoš 37 povezanih

Privedeni student osumnjičen za četiri krivična dela koja nemaju veze sa protestom
NoviSad.com pre 2 satajoš 21 povezana