Povezane vesti
Đurić za Politiko: Sudbina Srbije će pomoći da se odredi koja će velika sila dominirati u ovom veku
RTV 06.09.2024
BEOGRAD - Mi u Srbiji imamo mapu i definitivno znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić za list Politiko. "Srbija nije pion na šahovskoj tabli", istakao je on u intervjuu uredniku… »
Đurić za Politiko: Mi u Srbiji znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici
Euronews 06.09.2024
Mi u Srbiji imamo mapu i definitivno znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić za list Politiko. "Srbija nije pion na šahovskoj tabli", istakao je on u intervjuu uredniku uglednog lista… »
Vesti dana »

Vučić razgovarao sa Darkom Glišićem nakon operacije: "Bolje je, još se pomalo muči"
Radio 021 pre 45 minutajoš 24 povezane

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i lukašenko (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 26 povezanih

Otac i sin uhapšeni zbog zaraženog mesa Prodali 40 tona piletine uprkos zabrani! (foto)
Alo pre 15 minutajoš 18 povezanih

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana