Povezane vesti
Đurić za Politiko: Sudbina Srbije će pomoći da se odredi koja će velika sila dominirati u ovom veku
RTV 06.09.2024
BEOGRAD - Mi u Srbiji imamo mapu i definitivno znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić za list Politiko. "Srbija nije pion na šahovskoj tabli", istakao je on u intervjuu uredniku… »
Đurić za Politiko: Mi u Srbiji znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici
Euronews 06.09.2024
Mi u Srbiji imamo mapu i definitivno znamo gde pripadamo, a pripadamo evropskoj zajednici, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić za list Politiko. "Srbija nije pion na šahovskoj tabli", istakao je on u intervjuu uredniku uglednog lista… »
Vesti dana »
Mediji: Jedna osoba poginula, pet povređeno u pucnjavi na rejv žurci u Švajcarskoj
N1 Info pre 11 minutajoš 13 povezanih
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila iz kojih država su nestali u klizištima
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Sunčano i toplo drugog dana vikenda, poslepodne mogući pljuskovi: temperatura do 36 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Šest lakše povređenih, u saobraćanjim nesrećama u Beogradu, među njima i dete
Insajder pre 56 minutajoš 7 povezanih
Još jedna besana noć za srpske vatrogasce: Jedan od požara ugašen, ovde je i dalje kritično
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih