Повезане вести
"Он се опраштао од нас ја то нисам хтео да прихватим" Доктор и пријатељ Боре, открио све о певачевој борби али и срећним…
Курир 06.09.2024
Док се регион опрашта од Боре Ђорђевића, многи његови пријатељи и колеге евоцирају успомене на овог легендарног музичара. Екипа Курира ступила је у контакт са његовим великим пријатељем и доктором Миланом Игњатовићем, који… »
(Видео) "седели смо заједно на клупи и причали, био је добар човек": Комшије Боре Ђорђевића из Љубљане за "Блиц", овако је…
Блиц 06.09.2024
Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља чорба" умро је у Љубљани у 71. години живота, а његове комшије из Словеније, кажу да ће га памтити као добро човека и великог музичара. Бора је због љубави према супрузи Дубравки… »
"Питао сам га зашто, а он је одвалио!" Јурица Пађен открива шок детаље разговора с Бором: То сам најмање очекивао...
Курир 06.09.2024
Док се регион опрашта од Боре Ђорђевића, многи његови пријатељи и колеге евоцирају успомене на овог легендарног музичара. Јурица Пађен, фронтмен групе Аеродром, присетио се пријатељства и сарадње са Бором, говорећи о томе… »
Вести дана »
„Власт својом реториком даје зелено светло за нападе на новинаре, а полиција делује као да се плаши“: Генерална секретарка НУНС о односу државе према медијима
Нова пре 1 сатјош 50 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 8 сатијош 32 повезане