Povezane vesti
Bivši pevač progovorio o zdravstvenim problemima: Bipolar mi je dosta toga promenio...
Kurir 06.09.2024
Pevač Bojan Tomović pre nekoliko dana hitno je hospitalizovan zbog problema sa depresijom, a u bolnici je sada dao i svoj iskren intervju. Kako je naveo, godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a dva puta je čak pokušao sebi da oduzme život. -… »
"Svesno sam se odrekao roditeljstva": Bivši pevač Granda priznao da je pokušao dva puta da se ubije
Mondo 06.09.2024
Popularni pevač Bojan Tomović nedavno je ponovo hitno hospitalizovan, prema pisanju domaćih medija. Pevač Bojan Tomović pre nekoliko dana hitno je hospitalizovan zbog problema sa depresijom, a u bolnici je sada dao i svoj iskren intervju. Kako je… »
Bivši pevač Granda priznao da je pokušao da se ubije dva puta: Zbog bolesti se odrekao roditeljstva
Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Pevač Bojan Tomović pre nekoliko dana hitno je hospitalizovan zbog problema sa depresijom, a u blonici je sada dao i svoj iskren intervju. Kako je naveo, godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a dva puta je čak pokušao sebi da… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 14 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih