Povezane vesti
Zvezdin broj "15" će leteti po Marakani: Ovaj potpis su svi čekali u Ljutice Bogdana
Mondo 06.09.2024
Crvena zvezda dovela je zvanično najzvučnije pojačanje u letnjem prelaznom roku, Silasa iz Štutgarta. FK Crvena zvezda dočekao je najzvučnije pojačanje u letnjem prelaznom roku, krilnog napadača Štutgarta, Silasa. On je došao na pozajmicu i… »
"Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji": Prvi intervju najzvučnijeg pojačanja Zvezde ovog leta
Telegraf 06.09.2024
Silas: Želeo sam u Zvezdu, očekuju nas velike stvari. Novi fudbaler Crvene zvezde Silas Katompa Mvumpa izjavio je danas da jedva čeka da zaigra na stadionu "Rajko Mitić" pred navijačima "crveno-belih". - Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u… »
Silas nasmejan stigao u zvezdu, pa razvukao crveno-beli šal: Ključnu ulogu u Ligi šampiona imaće naši navijači!
Kurir 06.09.2024
Potpise na ugovor sa FK Crvena zvezda prethodnih dana stavili su Nemanja Radonjić i Rade Krunić. Danas je to učinio i Silas Katompa Mvumpa. Fudbaler iz DR Konga Silas dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Štutgarta. Zadužio je dres Crvene zvezde sa… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana