Повезане вести

Звездин број "15" ће летети по Маракани: Овај потпис су сви чекали у Љутице Богдана

Звездин број "15" ће летети по Маракани: Овај потпис су сви чекали у Љутице Богдана

Мондо 06.09.2024
Црвена звезда довела је званично најзвучније појачање у летњем прелазном року, Силаса из Штутгарта. ‍ ФК Црвена звезда дочекао је најзвучније појачање у летњем прелазном року, крилног нападача Штутгарта, Силаса. Он је дошао… »
"Свиђа ми се и то што ћу живети у Србији": Први интервју најзвучнијег појачања Звезде овог лета

"Свиђа ми се и то што ћу живети у Србији": Први интервју најзвучнијег појачања Звезде овог лета

Телеграф 06.09.2024
Силас: Желео сам у Звезду, очекују нас велике ствари. Нови фудбалер Црвене звезде Силас Катомпа Мвумпа изјавио је данас да једва чека да заигра на стадиону "Рајко Митић" пред навијачима "црвено-белих". - Веома сам срећан и… »
Силас насмејан стигао у звезду, па развукао црвено-бели шал: Кључну улогу у Лиги шампиона имаће наши навијачи!

Силас насмејан стигао у звезду, па развукао црвено-бели шал: Кључну улогу у Лиги шампиона имаће наши навијачи!

Курир 06.09.2024
Потписе на уговор са ФК Црвена звезда претходних дана ставили су Немања Радоњић и Раде Крунић. Данас је то учинио и Силас Катомпа Мвумпа. Фудбалер из ДР Конга Силас долази на једногодишњу позајмицу из Штутгарта. Задужио је… »

Вести дана »