Повезане вести
Звездин број "15" ће летети по Маракани: Овај потпис су сви чекали у Љутице Богдана
Мондо 06.09.2024
Црвена звезда довела је званично најзвучније појачање у летњем прелазном року, Силаса из Штутгарта. ФК Црвена звезда дочекао је најзвучније појачање у летњем прелазном року, крилног нападача Штутгарта, Силаса. Он је дошао… »
"Свиђа ми се и то што ћу живети у Србији": Први интервју најзвучнијег појачања Звезде овог лета
Телеграф 06.09.2024
Силас: Желео сам у Звезду, очекују нас велике ствари. Нови фудбалер Црвене звезде Силас Катомпа Мвумпа изјавио је данас да једва чека да заигра на стадиону "Рајко Митић" пред навијачима "црвено-белих". - Веома сам срећан и… »
Силас насмејан стигао у звезду, па развукао црвено-бели шал: Кључну улогу у Лиги шампиона имаће наши навијачи!
Курир 06.09.2024
Потписе на уговор са ФК Црвена звезда претходних дана ставили су Немања Радоњић и Раде Крунић. Данас је то учинио и Силас Катомпа Мвумпа. Фудбалер из ДР Конга Силас долази на једногодишњу позајмицу из Штутгарта. Задужио је… »
Вести дана »
ТСЦ преокретом прекинуо дуги пост: Славио у покрајинском дербију, Суботичани у лошој серији
Дневник пре 16 минутајош 29 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 40 минутајош 67 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних