Povezane vesti
Genijalnost karija Pešića: Za Amere je spremio posebnu odbranu koju nikada nisam igrao i ubedio nas da radi!
Hot sport 06.09.2024
„To je stvarno radilo, ne znam kako, da me pitate koji su principi te odbrane ne znam da objasnim, ali svi smo bili ubeđeni da ćemo dobiti Amerikance“ Srpski košarkaš Ognjen Dobrić je još jednom prokomentarisao nedavni meč protiv Sjedinjenih Američkih… »
Dobrić za SK: Pešićeva odbrana za Amere? To još nisam video
Sport klub 06.09.2024
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je za Sport Klub da je reprezentacija Srbije stigla do bronze na Olimpijskim igrama zato što su svi igrači koje je Svetislav Pešić odveo u Pariz razumeli svoje uloge. ‘Orlovi’ su se, posle propuštenih Igara u… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Kijeva: U ruskom napadu prošle noći najmanje 17 poginulih, sutra dan žalosti
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Potop u Trsteniku! Snažno nevreme pogodilo Rasinski okrug: Sela pretrpela ogromnu štetu, pogledajte prizore iz dvorišta (video)
Kurir pre 14 minutajoš 54 povezane
"Ime crveno u sistemu": Novinar Petar Komlenić kaže da je nezvanično upoznat sa odlukom da mu je zabranjen ulazak u Srbiju
Insajder pre 44 minutajoš 20 povezanih
Raste broj mrtvih u bombardovanju Kijeva: Rusija lansirala 500 dronova i 70 projektila na Ukrajinu (foto)
Mondo pre 54 minutajoš 20 povezanih