Повезане вести

Генијалност карија Пешића: За Амере је спремио посебну одбрану коју никада нисам играо и убедио нас да ради!

Генијалност карија Пешића: За Амере је спремио посебну одбрану коју никада нисам играо и убедио нас да ради!

Хот спорт 06.09.2024
„То је стварно радило, не знам како, да ме питате који су принципи те одбране не знам да објасним, али сви смо били убеђени да ћемо добити Американце“ Српски кошаркаш Огњен Добрић је још једном прокоментарисао недавни меч против… »
"Пешић нас је убедио - никада то нисам играо, не знам ни да објасним"

"Пешић нас је убедио - никада то нисам играо, не знам ни да објасним"

Б92 06.09.2024
Српски кошаркаш Огњен Добрић осврнуо се још једном на недавни меч против САД у полуфиналу Олимпијских игара у Паризу. Наш тим је имао велику шансу у том мечу, доживео пораз (95:91), а потом освојио бронзу у дуелу са Немачком… »
"Никад то нисам играо": Огњен Добрић о одбрани коју је Пешић спремио за Американце

"Никад то нисам играо": Огњен Добрић о одбрани коју је Пешић спремио за Американце

Вечерње новости 06.09.2024
КОШАРКАШ Црвене звезде и репрезентативац Србије, Огњен Добрић, још једном се осврнуо на утакимцу коју су "орлови" одиграли против Сједињених Америчких Држава у полуфиналу Олимпијских игара. ФОТО: Тањуг/АП Открио је крилни… »
Добрић за СК: Пешићева одбрана за Амере? То још нисам видео

Добрић за СК: Пешићева одбрана за Амере? То још нисам видео

Спорт клуб 06.09.2024
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић рекао је за Спорт Клуб да је репрезентација Србије стигла до бронзе на Олимпијским играма зато што су сви играчи које је Светислав Пешић одвео у Париз разумели своје улоге. ‘Орлови’ су се… »

Вести дана »