Povezane vesti
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje organizujemo akciju
Radio 021 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. On je za N1 rekao da su tokom protesta protiv rudarenja… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
N1 Info 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
Novi magazin 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksi. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje angažovanje…
Nova 06.09.2024
: Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Vesti dana »

Crna gora i jutros gori! Pogledajte posledice katastrofe u Piperima snimljene dronom, vatra bukti kod Podgorice, Šavnika i Čanja (foto, video)
Kurir pre 35 minutajoš 21 povezana

Upozorenje RHMZ! Temperature i do 40 stepeni i ekstremni uslovi za nastanak požara
Telegraf pre 10 minutajoš 17 povezanih

Tramp: I Ukrajina i Rusija će morati da ustupe deo teritorije jedna drugoj
NIN pre 35 minutajoš 16 povezanih