Повезане вести
Алексић: Питање литијума окупило опозицију, следеће недеље организујемо акцију
Радио 021 06.09.2024
Не постоји ниједна опозициона организација која има другачији став од онога да треба забранити експлоатацију литијума и бора, изјавио је председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић. Он је за Н1 рекао да су током протеста… »
Алексић: Питање литијума окупило опозицију, следеће недеље планирамо акцију
Н1 Инфо 06.09.2024
Не постоји ниједна опозициона организација која има другачији став од онога да треба забранити експлоатацију литијума и бора, изјавио је председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић. "Око тога смо се, чини ми се, сви… »
Алексић: Питање литијума окупило опозицију, следеће недеље планирамо акцију
Нови магазин 06.09.2024
Не постоји ниједна опозициона организација која има другачији став од онога да треба забранити експлоатацију литијума и бора, изјавио је председник Народног покрета Србије Мирослав Алекси. "Око тога смо се, чини ми се, сви… »
„Већ следеће недеље уследиће једна акција опозиционих странака. Не стојимо скрштених руку“: Алексић најављује ангажовање…
Нова 06.09.2024
: Не постоји ниједна опозициона организација која има другачији став од онога да треба забранити експлоатацију литијума и бора, изјавио је председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић. "Око тога смо се, чини ми се, сви… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 45 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 30 повезаних