Povezane vesti
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
N1 Info 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
Novi magazin 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksi. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje angažovanje…
Nova 06.09.2024
: Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Vesti dana »
(Foto/video) Delegacija EP u Skupštini Srbije: S kim su se sastali evroparlamentarci i o čemu su pričali sa poslanicima
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 57 povezanih
Srpska ministarka o NIS-u: Nismo prihvatili sve zahteve Mađara
Vesti online pre 36 minutajoš 39 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 11 satijoš 9 povezanih
OFAK produžio operativnu licencu Naftnoj industriji Srbije do 20. februara
Politika pre 3 satajoš 46 povezanih