Povezane vesti

Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje organizujemo akciju

Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje organizujemo akciju

Radio 021 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. On je za N1 rekao da su tokom protesta protiv rudarenja… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju

N1 Info 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje…

„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje…

Nova 06.09.2024
: Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je… »

Novi magazin 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksi. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »

Vesti dana »