Povezane vesti
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
N1 Info 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
Novi magazin 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksi. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje angažovanje…
Nova 06.09.2024
: Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Vesti dana »
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 29 minutajoš 3 povezane
(Radarski snimci) Tačno u ovo vreme kreće haos, spremite se! Pljuštaće i sneg i kiša, a temperatura drastično pada: Pratite kretanje padavina iz sata u sat
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
"Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija": Tramp besan na prethodnika
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane