Povezane vesti
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje organizujemo akciju
Radio 021 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. On je za N1 rekao da su tokom protesta protiv rudarenja… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
N1 Info 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Aleksić: Pitanje litijuma okupilo opoziciju, sledeće nedelje planiramo akciju
Novi magazin 06.09.2024
Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksi. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
„Već sledeće nedelje uslediće jedna akcija opozicionih stranaka. Ne stojimo skrštenih ruku“: Aleksić najavljuje angažovanje…
Nova 06.09.2024
: Ne postoji nijedna opoziciona organizacija koja ima drugačiji stav od onoga da treba zabraniti eksploataciju litijuma i bora, izjavio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić. "Oko toga smo se, čini mi se, svi dogovorili, to pitanje je na… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 4 satijoš 36 povezanih

Uživo: Partizan - Hibernijan, Vukotić kreira od starta (video)
Sportski žurnal pre 50 minutajoš 101 povezana

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate
Blic pre 0 minutajoš 61 povezana