Повезане вести
"Крушевац лепши од Малдива"! Ово је српски зет Мигел - воли кафану и ракију: Све сам трикове научио, знам како да не будем…
Курир 06.09.2024
Реченица "ја сам Чарапан" не би никог у Србији изненадила, јер је познато да тако називамо Крушевљане. Ипак, кад нам је у разговору то рекао један Шпанац, развукао нам се осмех преко лица. Мигел Харамиљо рођен у Севиљи, у… »
"Крушевац лепши од Малдива, ја сам Чарапан": Провели смо дан са Мигелом, српски зет нам дао лекцију о кафани
Мондо 06.09.2024
Мораш да знаш кад устајеш да певаш у кафани, како пијеш да се не напијеш и да препознаш добру ракију, ово су само неки од злата вредних савета које је са нама поделио српски зет, Шпанац Мигел Хамариљо који за себе каже да је… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 59 минутајош 23 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 2 сатајош 10 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 4 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 43 минутајош 26 повезаних