Povezane vesti
"Znate, desio se udes" Potresno svedočenje majke pitomca Vojne akademije! "Pomislila sam da je mlađi sin, a onda mi je…
Kurir 06.09.2024
"Kobnog dana mi je zazvonio telefon oko 16 i 30, sa telefona Nikoline devojke me pozvala žena i onako laganim tonom, da me odmah umiri, mi se javila žena i rekla mi da se desio udes". Ovim rečima je danas pred Višim sudom u Beogradu svoje svedočenje… »
"Bio sam kod zubara, popio sam 2 pića, a inače ne pijem" Počelo suđenje za smrt kadeta Vojske Srbije! Vozač izneo šok odbranu…
Kurir 06.09.2024
Vozač Branislav R. (44) koji je okrivljen da je 9. jula 2022. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao tada dvadesetogodišnji Nikola Grujić, kadet Vojske Srbije iz Čačka danas je pred Višim sudom u Beogradu izneo svoju odbranu u kojoj je… »
Vesti dana »
UŽIVO: Rat u Ukrajini, Lavrov optužio Zapad da se pretvara da je zainteresovan za pregovore o Ukrajini
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih
Modžtaba Hamnei neće prisutvovati sahrni svog oca: Vrhovni vođa Irana dobio upozorenje: "Ne pojavljuj se na ceremonijama!"
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Po oprobanoj recepturi: Iako osam članica nije "aminovalo" otvaranje Klastera 3, za vlast je bitna samo jedna - Hrvatska
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Smanjuje se akciza na gorivo! Vlada Srbije odlučila: Evo kad stupa na snagu
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih