Повезане вести
"Путин неће успети!" Заједничка порука шефова ЦИА и британске обавештајне службе "Подршка Украјини важнија него икад"
Курир 07.09.2024
Челници америчке ЦИА и британске обавештајне службе МИ6 поручили су у заједничком тексту за Финанциал Тимес да је наставак политике подршке украјинској борби против Русије важнији него икад. Вилијам Бернс (ЦИА) и Ричард Мур (МИ6)… »
ЦИА и МИ6 заједно саопштили да раде на успостављању мира у Гази
Слободна Европа 07.09.2024
Шефови америчке ЦИА и британске МИ6 заједнички су саопштили да те обавештајне агенције непрекидно раде на прекиду ватре у Појасу Газе и траже решење за успостављање мира. Вилијам Бернс, директор Централне обавештајне агенције… »
Састанак шефова ЦИА и МИ6 у Лондону: Појас Газе главна тема
Б92 07.09.2024
Директор америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) Вилијам Бернс и шеф британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур разговарали су данас у Лондону о прекиду ватре у Појасу Газе. Бернс је рекао да се нада да ће у наредним… »
Шефови ЦИА и МИ6: Подршка Украјини важнија него икад
Политика 07.09.2024
ВАШИНГТОН - Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор, данас су поручили да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом тренутку важнија него икад, обећавши да ће… »
Шефови ЦИА и МИ6 разговарали у Лондону о прекиду ватре у Појасу Газе
Инсајдер 07.09.2024
Директор америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) Вилијам Бернс и шеф британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур разговарали су у суботу 7. септембра у Лондону о прекиду ватре у Појасу Газе. Бернс је рекао да се нада да ће… »
Шефови ЦИА и МИ6 у заједничкој изјави позвали на мир у Гази
Радио 021 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да "непрекидно раде" на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс и шеф британске спољне… »
ЦИА и МИ6: Америка и Велика Британије у „претњи без преседана” од Русије
Политика 07.09.2024
Директор америчке ЦИА Бил Бернс и шеф британске спољне обавештајне службе МИ6 Ричард Мур у заједничком чланку за „Фајненшел тајмс“ саопштили су да се САД и Велика Британија суочавају са „претњама без преседана“ које наводно… »
Које обавештајне службе раде на успостављању мира у Гази?
Данас 07.09.2024
Шефови америчке ЦИА и британске МИ6 заједнички су саопштили да те обавештајне агенције непрекидно раде на прекиду ватре у Појасу Газе и траже решење за успостављање мира. Вилијам Бернс, директор Централне обавештајне агенције… »
Шефови ЦИА и МИ6 у реткој заједничкој изјави апеловали на мир у Гази
Данас 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су данас у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да „непрекидно раде“ на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс (Виллиам Бурнс) и шеф… »
Шта шефови ЦИА и МИ6 мисле о Гази и Украјини
НИН 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су данас у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да "непрекидно раде" на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс и шеф британске… »
Нови магазин 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су данас у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да "непрекидно раде" на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс (Виллиам Бурнс) и шеф… »
Бета 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су данас у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да "непрекидно раде" на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс (Виллиам Бурнс) и шеф… »
Н1 Инфо 07.09.2024
Шефови америчке и британске обавештајне агенције су у реткој изјави те врсте, уз то и заједничкој, рекли да "непрекидно раде" на прекиду ватре у Гази и да траже мир. Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс и шеф британске спољне… »
Радио сто плус 07.09.2024
Директор агенције ЦИА Вилијам Бернс (Виллиам Бурнс) и шеф британске спољне службе МИ6 Ричард Мур (Рицхард Мооре) рекли су да њихове агенције “користе наше обавештајне канале да би снажно подстакле обуздавање (рата) и… »
Шефови ЦИА и МИ6: "Подршка Украјини важнија него икад, Путин неће успети"
Блиц 07.09.2024
Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор, данас су поручили да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом тренутку важнија него икад, обећавши да ће наставити… »
Б92 07.09.2024
Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор, данас су поручили да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом тренутку важнија него икад, обећавши да ће наставити… »
Инсајдер 07.09.2024
Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор поручили су да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом тренутку важнија него икад, обећавши да ће наставити сарадњу на… »
РТВ 07.09.2024
ВАШИНГТОН - Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор, данас су поручили да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом тренутку важнија него икад, обећавши да ће… »
ЦИА и МИ-6 објавили заједнички чланак: Помоћ Украјини никад важнија
Правда 07.09.2024
Шефови ЦИА и МИ6 упутили веома јасну поруку о Украјини
Телеграф 07.09.2024
Шефови ЦИА и МИ6: Подршка Украјини важнија него икад. Шефови ЦИА и британске Тајне обавештајне службе (МИ6), Вилијам Бернс и Ричард Мор, данас су поручили да је ''одржавање курса'' када је у питању подршка Украјини у овом… »
Вести дана »

Москва о састанку Лаврова и Рубија: Не може бити одложено оно што није договорено
Спутник пре 19 минутајош 32 повезане

Велики школски час у крагујевачким Шумарицама на годишњицу стрељања ђака и професора
Нови магазин пре 1 сатјош 16 повезаних