Povezane vesti
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
Nedeljnik 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
N1 Info 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Novi magazin 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
Šta nakon odluke Vrhovnog suda SAD da poništi Trampove carine: Svet zapljusnio novi talas nesigurnosti
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih
Priprema novih pregovora Ukrajine i Rusije Zelenski: "Vašington vidi da problem leži u Moskvi"
Kurir pre 18 minutajoš 37 povezanih
Prebacivanje medija Junajted grupe u novu firmu sprovedeno bez saglasnosti manjinskih akcionara, saznaje Nova ekonomija
Nova ekonomija pre 3 satajoš 9 povezanih
Lajpcig od 2:0 do boda u nadoknadi: Fabio Silva spasao Borusija poraza
Kurir pre 1 satjoš 68 povezanih