Povezane vesti
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
Nedeljnik 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
N1 Info 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Novi magazin 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o oružju, roditeljima negovateljima, sprečavanju dopinga u sportu...
RTV pre 56 minutajoš 35 povezanih
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Benzin i dizel skuplji za po jedan dinar po litru
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
Zbog rata u Iranu: Očekuje se pad svetske potražnje za naftom, prvi put posle korone
NIN pre 2 satajoš 43 povezane