Povezane vesti
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
Nedeljnik 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
N1 Info 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Novi magazin 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
Brnabić: „Venecijanska komisija dala pozitivno mišljenje o izmenama pravosudnih zakona“
Serbian News Media pre 42 minutajoš 23 povezane
Deo Moravskog koridora zatvoren od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Nova pre 27 minutajoš 27 povezanih
Evropske i američke berze u porastu, pad cena nafte na 85 dolara podstaklo optimizam
Euronews pre 2 satajoš 49 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Mirovni sporazum SAD i Irana nikada nije bio bliži
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih