Povezane vesti
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
Nedeljnik 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
N1 Info 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. „Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Novi magazin 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih
Protest u Staroj Pazovi zbog prebijanja profesora tokom izbornog dana
Radio 021 pre 9 satijoš 7 povezanih
(Foto) Voda odsekla meštane ovog sela u Srbiji od sveta! Traktorima voze decu u škole, poplave im napravile pakao
Blic pre 57 minutajoš 33 povezane