Повезане вести

Цео Загреб звиждао Дивцу због хрватске заставе: Владе се огласио након меча у Драженову част!

Цео Загреб звиждао Дивцу због хрватске заставе: Владе се огласио након меча у Драженову част!

Мондо 07.09.2024
Владе Дивац после звиждука у Хрватској открио шта је било најбитније за њега. Некадашњи српски кошаркаш Владе Дивац био је један од специјалних гостију на меморијалном мечу у Загребу, који су Ацо Петровић и његова породица… »
Добио звиждуке Хрвата, па испао прави господин: Ево шта је поручио Дивац након непријатности у Загребу! (видео)

Добио звиждуке Хрвата, па испао прави господин: Ево шта је поручио Дивац након непријатности у Загребу! (видео)

Хот спорт 07.09.2024
„Водитељ ми је дао микрофон и нисам могао да одбијем“ Владе Дивац, члан кошаркашке Куће славних у Спрингфилду, обратио се на догађају поводом 60 година од рођења прерано преминулог Дражена Петровића. Нажалост, током његовог… »
Дивац о звиждуцима у Загребу: Није било у плану да говорим

Дивац о звиждуцима у Загребу: Није било у плану да говорим

Спорт клуб 07.09.2024
Члан кошаркашке Куће славних у Спрингфилду Владе Дивац обратио се на догађају у част 60 година од рођења прерано страдалог Дражена Петровића. Загребачка публика реаговала је звиждуцима. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на… »
Владе Дивац се огласио након што је дочекан звиждуцима у Загребу: Није требало да говорим, водитељ ми је непланирано дао…

Владе Дивац се огласио након што је дочекан звиждуцима у Загребу: Није требало да говорим, водитељ ми је непланирано дао…

Данас 07.09.2024
Владе Дивац, члан кошаркашке „Куће славних“, огласио се након што га је публика у Загребу дочекала звиждуцима на меморијалној утакмици одиграној у част 60 година од рођења Дражена Петровића. „Према сценарију уопште није требало… »
Хрвати звиждали Дивцу: "Није требало да говорим"

Хрвати звиждали Дивцу: "Није требало да говорим"

Б92 07.09.2024
Владе Дивац се огласио након што је извиждан у Загребу на меморијалној кошаркашкој утакмици. Утакмица у Загребу организована је у част покојном Дражену Петровићу у години када је требало да напуни 60 година... Окупили су се… »

Вести дана »