Povezane vesti
"Našla sam crnu vunicu u mašni, preznojavala sam se": Olja Crnogorac tvrdi da je bila pod crnom magijom: "Drugarica koja me je…
Blic 07.09.2024
Nekadašanja voditeljka Olja Crnogorac veoma je aktivna na Tiktoku gde sa pratiocima deli priče iz svog života. Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je ispričala da je prošla kroz agoniju zbog bivše drugarice, koja joj je navodno bacila crnu magiju… »
Olja Crnogorac bila pod crnom magijom: Drugarica me je mrzela iz dna duše, ogovarala, a onda sam našla crnu vunicu u mašni
Kurir 07.09.2024
Olja Crnogorac nedavno je na svom "Tiktok" nalogu govorila o intrigantnoj temi koja je podigla veliku prašinu. Naime, kako je voditeljka nedavno istakla, ona je pro[la kroz pakao zbog drugarice. Sve je počelo kada su se upoznale u jednom klubu, a onda su… »
Vesti dana »

Prevremeni izbori za predsednika Republike Srpske 23. Novembra: Centralna izborna komisija BiH donela odluku uz četiri glasa "za" i dva "protiv"
Kurir pre 15 minutajoš 30 povezanih

EPS: Preduzetnici i mala preduzeća mogu da smanje troškove za struju
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

Lučić: Subotić oštetila United Group i Telekom za milijune eura, Vučić nikada nije tražio ničiju zamjenu
SEEbiz pre 19 minutajoš 25 povezanih

Nesreća na ibarskoj: Sudar kod Orlovače izazvao kolone u oba pravca: Nesreća zbog opasnog polukružnog okretanja (video)
Blic pre 5 minutajoš 68 povezanih