Повезане вести

"Нема Новака, Рафе, ни Федерера, могу да узмем титулу"

"Нема Новака, Рафе, ни Федерера, могу да узмем титулу"

Б92 07.09.2024
Беноа Мајлин, познати француски новинар, сматра да је дошло до смене генерација у тенису. Јаник Синер и Карлос Алкарас освојили су три гренд слема од почетка сезоне, а Италијан има шансу да поред Аустралијан опена освоји у… »
Оставио италијане на цедилу: Јаник Синер се повукао са Дејвис купа

Оставио италијане на цедилу: Јаник Синер се повукао са Дејвис купа

Вечерње новости 07.09.2024
Први тенисер света, Јаник Синер, неће играти наредне недеље на квалификационом турниру Дејвис купа у Валенсији. ФОТО: АП/Тањуг Овако се нешто могло и очекивати, италијански тенисер, јаник Синер у недељу од 20 часова играти за… »
"Ово ће ме баш болети": Тијафо разочаран после пораза у полуфиналу Ју-Ес опена

"Ово ће ме баш болети": Тијафо разочаран после пораза у полуфиналу Ју-Ес опена

Амерички тениски меч у полуфиналу Ју-Ес опена припао је Тејлору Фрицу, који је после велике драме, пет сетова и скоро три и по сата тениса савладао Френсиса Тијафоа, који верује да је упркос поразу био бољи ривал на терену… »
Фриц не зазире од Синера: "Изаћи ћу на терен и победити"

Фриц не зазире од Синера: "Изаћи ћу на терен и победити"

Спортске.нет 07.09.2024
Мало ко је очекивао да ћемо у финалу УС опена гледати дуел између Јаника Синера и Тејлора Фрица, али то ће се десити сутра увече. Италијан Синер је први рекет света, али је у Њујорк стигао уздрман допинг афером. Ипак, успео је… »
"Излазим на терен да га победим": Американац запретио Синеру (видео)

"Излазим на терен да га победим": Американац запретио Синеру (видео)

Амерички тенисер, Тејлор Фриц пласирао се у финале Ју-Ес опена победом над земљаком Френсисом Тијафоом у пет сетова. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/ЈОХН Г. МАБАНГЛО Фриц је до свог првог гренд слем финала стигао после дуге и мукотрпне борбе у… »
Фриц прети Синеру: "Изаћи ћу на терен и победити!"

Фриц прети Синеру: "Изаћи ћу на терен и победити!"

Б92 07.09.2024
Тејлор Фриц верује да може да победи Јаника Синера у финалу УС опена. Фриц се победом против Тијафоа пласирао у своје прво Гренд слем финале, а противник у недељу ће му бити први тенисер света, Јаник Синер. То ће бити трећи… »
„Угасио сам се као Алкараз против Новака – баш ми је тешко, ово ће ме болети“

„Угасио сам се као Алкараз против Новака – баш ми је тешко, ово ће ме болети“

Нова 07.09.2024
: Френсис Тијафо, амерички тенисер, изгубио је у полуфиналу Ус Опена од Тејлора Фрица са 3:2, иако је претходно имао вођство од 1:2 у сетовима. Њихов меч трајао је скоро три и по сата, а Тијафо је физички „пао“ у одлучујућа два… »
"Као Алкарас против Новака на оном Ролан Гаросу" ВИДЕО

"Као Алкарас против Новака на оном Ролан Гаросу" ВИДЕО

Б92 07.09.2024
Амерички тенисер Френсис Тијафо прокоментарисао је пораз од Тејлора Фрица у полуфиналу УС опена. Тијафо није успео да се пласира у своје прво Гренд слем финале јер је после пет сетова поражен од сународника. Он је претходно водио… »

Вести дана »