Повезане вести
"Црногорац сам, причам српским језиком": Јаков Милатовић говорио о језичкој полемици са Вучићем у Прагу (видео)
Блиц 07.09.2024
Јаков Милатовић, председник Црне Горе је, како каже, Црногорац који прича српским језиком. Он је тако објаснио св гледаоцима једне телевизије своју изјаву од пре неколико дана у Прагу, где је са председником Србије Александром… »
Милатовић о полемици са Вучићем у Прагу: Црногорац сам и говорим српским језиком ВИДЕО
Б92 07.09.2024
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да је Црногорац који прича српским језиком. Он је тако објаснио своју изјаву од пре неколико дана у Прагу, где је са председником Србије Александром Вучићем, на кратко полемисао и око… »
Милатовић: Црногорац сам, причам српским језиком
НИН 07.09.2024
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да се изјашњава као Црногорац који прича српским језиком. "Цела Црна Гора то зна, моје национално опредјељење је Црногорац и причам српским језиком. Не сматрам, са друге стране… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 36 минутајош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 57 минутајош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 41 минутајош 23 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 45 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 21 минутајош 19 повезаних