Povezane vesti
"Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom": Jakov Milatović govorio o jezičkoj polemici sa Vučićem u Pragu (video)
Blic 07.09.2024
Jakov Milatović, predsednik Crne Gore je, kako kaže, Crnogorac koji priča srpskim jezikom. On je tako objasnio sv gledaocima jedne televizije svoju izjavu od pre nekoliko dana u Pragu, gde je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na kratko… »
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
NIN 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
Dodik: Slavimo suverenitet, identitet, tradiciju i naše ognjište - srećan Dan Republike Srpske
B92 pre 9 minutajoš 33 povezane
Običaji na treći dan Božića koje treba da poštujete: Tradicija nalaže da žene ovo obave, a evo šta se radi sa božićnom slamom
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih
Rusija gađala Ukrajinu orešnikom, jednim od svojih najnaprednijih oružja: Osveta za Putinovu rezidenciju
N1 Info pre 39 minutajoš 11 povezanih
Ekstremna hladnoća paralisala Srbiju. Temperature i do –17 uz ledenu kišu. Izdato i hidrološko upozorenje.
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Guverner Tim Volc traži da se Minesoti omogući učešće u istrazi pucnjave u kojoj su agenti ICE ubili ženu
Telegraf pre 8 satijoš 9 povezanih