Povezane vesti
"Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom": Jakov Milatović govorio o jezičkoj polemici sa Vučićem u Pragu (video)
Blic 07.09.2024
Jakov Milatović, predsednik Crne Gore je, kako kaže, Crnogorac koji priča srpskim jezikom. On je tako objasnio sv gledaocima jedne televizije svoju izjavu od pre nekoliko dana u Pragu, gde je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na kratko… »
Milatović: Crnogorac sam, pričam srpskim jezikom
NIN 07.09.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da se izjašnjava kao Crnogorac koji priča srpskim jezikom. "Cela Crna Gora to zna, moje nacionalno opredjeljenje je Crnogorac i pričam srpskim jezikom. Ne smatram, sa druge strane, da ljudi koji govore… »
Vesti dana »
"Video sam da je Čedomir prišao šanku, a onda..." Svedok sa lica mesta otkriva detalje za Kurir: Ušao je u toalet, lice mu je bilo mokro, bilo je neprijatno
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 36 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 6 satijoš 15 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 20 povezanih