Povezane vesti
„Moja prva simfonija“: Beogradska filharmonija ponovo organizuje koncerte za bebe
Nova 07.09.2024
: Popularni koncerti za bebe biće održani od 17. do 20. septembra u dva termina, od 11 i 12. 30 časova, u sali Beogradske filharmonije. Za sedmu sezonu omiljenih koncertića, orkestar priprema program „Moja prva simfonija“ i izvodi lepršavu Betovenovu… »
Beogradska filharmonija ponovo organizuje koncerte za bebe
Danas 06.09.2024
Koncerti za bebe, jedan od najpopularnijih programa Beogradske filharmonije, održavaju se od 17. do 20. septembra u dva termina, od 11 i 12.30 časova u filharmonijskoj sali. Za sedmu sezonu omiljenih koncertića, orkestar priprema program „Moja prva… »
Vesti dana »

Nestao državljanin Srbije u Nemačkoj: Odvezao suprugu na posao, pa nestao bez traga: Policija pronašla njegov auto, digli dronove i helikoptere da ga nađu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Otišao je moj brat po duši": Hari Mata Hari se oprostio od Halida Bešlića: Ove reči teraju suze na oči
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Oglasio se zvaničnik Hamasa: Za danas završeni pregovori u Šarm el Šeiku: Fokus na mapama povlačenja izraelskih snaga iz Gaze i zakazivanje oslobađanja talaca
Blic pre 2 satajoš 1 povezana