Повезане вести

Орбан критикује Европску унију – то није наш рат

Орбан критикује Европску унију – то није наш рат

Политика 07.09.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је да Европској унији није у интересу да се придржава става Украјине, штавише, приступ који је одабрала ЕУ све више увлачи европске земље у сукоб. „Ја критикујем европску политику јер, уместо… »
То није наш рат, Русија није претња! Виктор Орбан: Европској унији није у интересу да се дубље увлачи у сукоб

То није наш рат, Русија није претња! Виктор Орбан: Европској унији није у интересу да се дубље увлачи у сукоб

Курир 07.09.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је да Европској унији није у интересу да се придржава става Украјине, штавише, приступ који је одабрала ЕУ све више увлачи европске земље у сукоб. - Ја критикујем европску политику јер… »
Орбан се обрушио на брисел због проруске позоције: То није наш рат, Русија није претња

Орбан се обрушио на брисел због проруске позоције: То није наш рат, Русија није претња

Правда 07.09.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је да Европској унији није у интересу да се придржава става Украјине, штавише, приступ који је одабрала ЕУ све више увлачи европске земље у сукоб. „Ја критикујем европску политику јер, уместо… »
Орбан "ресетовао" ЕУ: То није наш рат

Орбан "ресетовао" ЕУ: То није наш рат

Б92 07.09.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан рекао је да Европској унији није у интересу да се придржава става Украјине, штавише, приступ који је одабрала ЕУ све више увлачи европске земље у сукоб. "Ја критикујем европску политику јер, уместо… »

Вести дана »