Povezane vesti
Orban kritikuje Evropsku uniju – to nije naš rat
Politika 07.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da Evropskoj uniji nije u interesu da se pridržava stava Ukrajine, štaviše, pristup koji je odabrala EU sve više uvlači evropske zemlje u sukob. „Ja kritikujem evropsku politiku jer, umesto da sledimo svoje… »
To nije naš rat, Rusija nije pretnja! Viktor Orban: Evropskoj uniji nije u interesu da se dublje uvlači u sukob
Kurir 07.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da Evropskoj uniji nije u interesu da se pridržava stava Ukrajine, štaviše, pristup koji je odabrala EU sve više uvlači evropske zemlje u sukob. - Ja kritikujem evropsku politiku jer, umesto da sledimo svoje… »
Orban se obrušio na brisel zbog proruske pozocije: To nije naš rat, Rusija nije pretnja
Pravda 07.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da Evropskoj uniji nije u interesu da se pridržava stava Ukrajine, štaviše, pristup koji je odabrala EU sve više uvlači evropske zemlje u sukob. „Ja kritikujem evropsku politiku jer, umesto da sledimo svoje… »
Orban "resetovao" EU: To nije naš rat
B92 07.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da Evropskoj uniji nije u interesu da se pridržava stava Ukrajine, štaviše, pristup koji je odabrala EU sve više uvlači evropske zemlje u sukob. "Ja kritikujem evropsku politiku jer, umesto da sledimo svoje… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Beba stara 15 dana spasena iz ruševina kuće u Gazi; UN:70 odsto žrtava u Gazi bile žene i deca
Euronews pre 41 minutajoš 29 povezanih
POKS: Prvi napad na prostorije SNS u Novom Sadu organizovali sami naprednjaci
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih
Danas blokada Varadinskog mosta: „Odgovorni za tragediju moraju da odgovaraju”
Vreme pre 3 satajoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 5 satijoš 3 povezane
Od danas nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Od ovog petka gorivo je skuplje! Nove cene goriva
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 15 povezanih