Povezane vesti
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: „Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija“
Nova 07.09.2024
: "Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
N1 Info 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
Novi magazin 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Vesti dana »

Objavljen snimak ubice Čarlija Kirka - skače sa krova, pa beži u šumu! Velika konferencija FBI, pogledajte kako je atentator "ispario" - "Nemamo pojma gde je"
Kurir pre 45 minutajoš 10 povezanih

Sud u Brazilu proglasilo bivšeg predsednika Bolsonara krivim za pokušaj državnog udara
Nova pre 40 minutajoš 12 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 30 minutajoš 1 povezana