Povezane vesti
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: „Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija“
Nova 07.09.2024
: "Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
N1 Info 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
Novi magazin 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje građanima, vreme je opasno po život Očekuju se olujni udari i obilne padavine
Alo pre 41 minutajoš 28 povezanih

Srbija ubedljivo pobedila Sloveniju u generalnoj probi pred Evrobasket, Pešić najavljuje konačni spisak
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 32 povezane

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 38 povezanih

Putin traži da se Ukrajina odrekne tri stvari kako bi okončao rat
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 26 povezanih