Povezane vesti
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: „Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija“
Nova 07.09.2024
: "Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
N1 Info 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
Novi magazin 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Vesti dana »
(Foto) Si Điping ugostio Trampa u Pekingu: Pomenuo Tukididovu zamku, pa uputio jezivu pretnju
Mondo pre 6 minutajoš 65 povezanih
Vučić: U septembru će početi da dolaze učesnici Ekspa 2027, do tada gotove sve hale
Nova pre 35 minutajoš 15 povezanih
Ministarstvo: Preduzete sve mere povodom utvrđenog prisustva hepatitisa A u zamrznutom voću
Biznis.rs pre 35 minutajoš 13 povezanih
Rudari zarobljeni u rudniku "Trepča" celu noć u oknu, još nema rešenja za njihov izlazak: "Ako ostanu duže, stanje može da im se pogorša"
Blic pre 31 minutajoš 14 povezanih