Povezane vesti
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: „Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija“
Nova 07.09.2024
: "Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
N1 Info 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Na Prajdu transparenti protiv Rio Tinta: Mi smo deo zajednice, borimo se i protiv zagađenja
Novi magazin 07.09.2024
"Mi gorimo, a oni se češljaju. Mi jesmo LGBT zajednica ali mi smo deo šire zajednice koja se zove Srbija", rekao je Konstantin Malajev učesnik Prajda koji je nosio transparent protiv Rio Tinta. „Ako se borima za naša prava, onda se borimo i tuđa, za sve… »
Vesti dana »
Novosađani na direktnom suncu izmerili gotovo 50 stepeni Celzijusa
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 36 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspješno izvršeno, evakuirano sedam osoba
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 50 povezanih
Iran i SAD razmjenjuju optužbe, napadi se nastavljaju uprkos krhkom primirju
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 38 povezanih
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 2 satajoš 34 povezane