Povezane vesti
Britanski ambasador na Prajdu o skupovima protiv Rio Tinta: Podržavam pravo na proteste i slobodu govora
N1 Info 07.09.2024
Britanski ambasador Edvard Ferguson došao je na Beograd Prajd sa porodicom i članovima ambasade. On je na pitanje N1 da li podržava skupove protiv iskopavanja litijuma rekao da "podržava prava na protest i slobodu govora". „Mi podržavamo prava na protest… »
Britanski ambasador na Prajdu o skupovima protiv Rio Tinta: Podržavam pravo na proteste i slobodu govora
Nova 07.09.2024
: Britanski ambasador Edvard Ferguson došao je na Beograd Prajd sa porodicom i članovima ambasade. On je na pitanje N1 da li podržava skupove protiv iskopavanja litijuma rekao da "podržava prava na protest i slobodu govora". „Mi podržavamo prava na… »
Vesti dana »
"Za njih sam spreman da poginem": Stefanović emotivan nakon pobede Igokee u neverovatnoj drami
Večernje novosti pre 51 minutajoš 50 povezanih
"Stavljam svoju budućnost premijerke na kocku": Takaiči raspisala vanredne izbore, stigli prvi rezultati
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih
Američka skijašica Lindzi Von slomila levu nogu nakon pada u spustu na ZOI
Insajder pre 11 minutajoš 81 povezana
Sibiha: Samo Tramp može zaustaviti rat; Potreban je sastanak ruskih i ukrajinskih lidera
B92 pre 2 satajoš 23 povezane