Povezane vesti
Vučić se oglasio posle ponoći: Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da…
Kurir 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u subotu osam sati sa građanima u Ljuboviji posle čega se vratio u kasarnu gde boravi poslednjih dana, odakle se i oglasio posle ponoći. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo… »
Vučić posle razgovora sa građanima objavio sliku iz kasarne: Prošla je ponoć... FOTO
B92 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon razgovora sa narodom u Ljuboviji koji je trajao punih osam sati vratio se u kasarnu u Loznici. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo… »
Prošla je ponoć, nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno: Oglasio se Vučić
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno. Potom, povečerje, doduše kasno..... Ovako se predsenik Aleksandar Vučić oglasio nakon osam sati razgovora… »
Vesti dana »
Opozicija: Ostavka ministra nije dovoljna, premijer ima najveću političku odgovornost
Beta pre 1 satjoš 92 povezane
Da li je u opasnosti od rušenja cela zgrada Železničke stanice: “Ostala je bez utega koje su držale ceo krov, građani da ne prilaze”
Nova pre 2 satajoš 102 povezane
VIDEO Kako sada vozom za Beograd: Redovne autobuske linije do Petrovaradina, vanredna do Novog Sada
Radio 021 pre 4 satijoš 50 povezanih
Lajović: Bitna pobeda, završio bih sezonu da se ne igra turnir u Beogradu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 37 povezanih