Povezane vesti
Vučić se oglasio posle ponoći: Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo…
Kurir 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u subotu osam sati sa građanima u Ljuboviji posle čega se vratio u kasarnu gde boravi poslednjih dana, odakle se i oglasio posle ponoći. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa… »
Vučić posle razgovora sa građanima objavio sliku iz kasarne: Prošla je ponoć... FOTO
B92 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon razgovora sa narodom u Ljuboviji koji je trajao punih osam sati vratio se u kasarnu u Loznici. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo… »
Prošla je ponoć, nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno: Oglasio se Vučić
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno. Potom, povečerje, doduše kasno..... Ovako se predsenik Aleksandar Vučić oglasio nakon osam sati razgovora sa… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 38 povezanih

Bela kuća: Tramp otvoren da sastanku sa Putinom na Aljasci prisustvuje i Zelenski
NIN pre 2 satajoš 32 povezane

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 15 minutajoš 23 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 13 povezanih