Povezane vesti
Vučić se oglasio posle ponoći: Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo…
Kurir 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u subotu osam sati sa građanima u Ljuboviji posle čega se vratio u kasarnu gde boravi poslednjih dana, odakle se i oglasio posle ponoći. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa… »
Prošla je ponoć, nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno: Oglasio se Vučić
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno. Potom, povečerje, doduše kasno..... Ovako se predsenik Aleksandar Vučić oglasio nakon osam sati razgovora sa… »
Vesti dana »
Čaroban prizor na srpskoj planini: Ljudi vade telefone da imaju sliku za uspomenu, od pahulja se ne vidi prst pred okom (foto)
Blic pre 32 minutajoš 21 povezana
Zoran Lutovac piše za Danas povodom Dana državnosti: U stalnoj borbi za slobodu i ustavnost
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Dan kad se osvojila sloboda! Srbija slavi dva važna događaja koja su joj promenila istoriju
Sputnik pre 12 minutajoš 12 povezanih
Šta znači kada na Sretenje pada kiša? Naš narod vekovima veruje u ovu prognozu
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Teško povređena devojčica pešak kod TC Galerija na Novom Beogradu
Insajder pre 52 minutajoš 12 povezanih