Povezane vesti
Vučić se oglasio posle ponoći: Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo…
Kurir 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u subotu osam sati sa građanima u Ljuboviji posle čega se vratio u kasarnu gde boravi poslednjih dana, odakle se i oglasio posle ponoći. "Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa… »
Prošla je ponoć, nismo ništa jeli, vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno: Oglasio se Vučić
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Prošla je ponoć. Ni momci iz Kobri, ni Zlatibor, ni ja nismo ništa jeli. Vratili se u kasarnu, pa da nadoknadimo propušteno. Potom, povečerje, doduše kasno..... Ovako se predsenik Aleksandar Vučić oglasio nakon osam sati razgovora sa… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 32 povezane
Aleksić (NPS): Povukli smo listu, ali ne odustajemo od političke borbe
Nedeljnik pre 3 minutajoš 11 povezanih
Kapiten odbojkaša Srbije surovo iskren posle eliminacije na EP: „U nekim momentima je izgledalo negledljivo“
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Završene prijave za pomoć od 6.000 dinara: Objavljeno ko će danas moći da je podigne, a ko u sredu, četvrtak i petak
Nova pre 1 satjoš 64 povezane
Podrška Trampu na najnižem nivou u političkoj karijeri: Okreću mu leđa i republikanci
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih