Повезане вести

Вучић се огласио после поноћи: Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо…

Вучић се огласио после поноћи: Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо…

Курир 08.09.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је у суботу осам сати са грађанима у Љубовији после чега се вратио у касарну где борави последњих дана, одакле се и огласио после поноћи. "Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни… »
Вучић после разговора са грађанима објавио слику из касарне: Прошла је поноћ... ФОТО

Вучић после разговора са грађанима објавио слику из касарне: Прошла је поноћ... ФОТО

Б92 08.09.2024
Председник Србије Александар Вучић након разговора са народом у Љубовији који је трајао пуних осам сати вратио се у касарну у Лозници. "Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели. Вратили се у… »
Прошла је поноћ, нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо пропуштено: Огласио се Вучић

Прошла је поноћ, нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо пропуштено: Огласио се Вучић

Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели. Вратили се у касарну, па да надокнадимо пропуштено. Потом, повечерје, додуше касно..... Овако се предсеник Александар Вучић огласио након… »

Вести дана »