Повезане вести
Вучић се огласио после поноћи: Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо…
Курир 08.09.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је у суботу осам сати са грађанима у Љубовији после чега се вратио у касарну где борави последњих дана, одакле се и огласио после поноћи. "Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни… »
Вучић после разговора са грађанима објавио слику из касарне: Прошла је поноћ... ФОТО
Б92 08.09.2024
Председник Србије Александар Вучић након разговора са народом у Љубовији који је трајао пуних осам сати вратио се у касарну у Лозници. "Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели. Вратили се у… »
Прошла је поноћ, нисмо ништа јели, вратили се у касарну, па да надокнадимо пропуштено: Огласио се Вучић
Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Прошла је поноћ. Ни момци из Кобри, ни Златибор, ни ја нисмо ништа јели. Вратили се у касарну, па да надокнадимо пропуштено. Потом, повечерје, додуше касно..... Овако се предсеник Александар Вучић огласио након… »
Вести дана »
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 13 минутајош 49 повезаних
Шта ће бити ако Народној банци буду уведене санкције због НИС-а? Могући многи поремећаји и притисак на динар
Курир пре 28 минутајош 27 повезаних