Povezane vesti
Elita samo što je počela, a već pao prvi poljubac! Sara i Marko razmenjivali nežnosti, nisu se odvajali
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijalitija Elita počela je sinoć, 7. septembra. U Beluku kuću u Šimanovcima ušlo je 50 takmičara, a još njih se očekuje večeras. Noć nakon ulaska skoro svi učesnici su odmarali i spavali, ali mlada Sara Stijović i Marko Zec… »
Intimne scene u Eliti već prvog dana Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili, sve puca od strasti
Alo 08.09.2024
Novi učesnik iskoristio trenutak. Učesnici Elite 8, Sara Stijović i Marko Zec, već prvog dana krenuli su da se muvaju i ogovaraju cimere. Marko je počeo da ispituje Saru o njenim tetovažama, te je iskoristio priliku da je uhvati za nogu. Printsc Pink… »
"Bio sam sa dve devojke U karantinu" Marko Zec najavio haos: Uroš Stanić je pokušao da me muva!
Alo 08.09.2024
Ovaj kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos. Marko Zec, učesnik prve sezone rijalitija, odlučio je da ponovo testira sreću u Eliti 8. Ovaj kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos, ulazeći u ljubavne odnose sa dve devojke u karantinu, iako je… »
Bio sa 2 devojke u karantinu, Uroš ga napao da je gej! Kršni Crnogorac već pravi haos: Elektra Elite me platila…
Kurir 08.09.2024
Marko Zec, kojeg je auditorijum imao prilike da upozna u prvoj sezoni rijalitija gde se nije dugo zadržao, rešio je da ponovo okuša sreću u Eliti 8. Kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos, te je u karantinu ušao u odnose sa dve devojke, a jednoj je… »
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za smrtonosni napad na Paradi ponosa u Berlinu
BBC News pre 41 minutajoš 27 povezanih
Potvrđeno prvo žarište boginja koza i ovaca u Raškoj, Glamočić kaže: "Bolest stigla švercom sa Kosova"
Nova pre 31 minutajoš 21 povezana
Vučić: Nadam se da će do kraja septembra sve oko NIS biti završeno
Sputnik pre 51 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Pretežno sunčano vreme širom Srbije, na snazi toplotni talas
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih