Повезане вести

Елита само што је почела, а већ пао први пољубац! Сара и Марко размењивали нежности, нису се одвајали

Елита само што је почела, а већ пао први пољубац! Сара и Марко размењивали нежности, нису се одвајали

Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Нова сезона ријалитија Елита почела је синоћ, 7. септембра. У Белуку кућу у Шимановцима ушло је 50 такмичара, а још њих се очекује вечерас. Ноћ након уласка скоро сви учесници су одмарали и спавали, али млада Сара… »
Интимне сцене у Елити већ првог дана Мислили да их нико не види, па се дохватили, све пуца од страсти

Интимне сцене у Елити већ првог дана Мислили да их нико не види, па се дохватили, све пуца од страсти

Ало 08.09.2024
Нови учесник искористио тренутак. Учесници Елите 8, Сара Стијовић и Марко Зец, већ првог дана кренули су да се мувају и оговарају цимере. Марко је почео да испитује Сару о њеним тетоважама, те је искористио прилику да је ухвати… »
"Био сам са две девојке У карантину" Марко Зец најавио хаос: Урош Станић је покушао да ме мува!

"Био сам са две девојке У карантину" Марко Зец најавио хаос: Урош Станић је покушао да ме мува!

Ало 08.09.2024
Овај кршни Црногорац већ је кренуо да прави хаос. Марко Зец, учесник прве сезоне ријалитија, одлучио је да поново тестира срећу у Елити 8. Овај кршни Црногорац већ је кренуо да прави хаос, улазећи у љубавне односе са две девојке… »
Био са 2 девојке у карантину, Урош га напао да је геј! Кршни Црногорац већ прави хаос: Електра Елите ме платила…

Био са 2 девојке у карантину, Урош га напао да је геј! Кршни Црногорац већ прави хаос: Електра Елите ме платила…

Курир 08.09.2024
Марко Зец, којег је аудиторијум имао прилике да упозна у првој сезони ријалитија где се није дуго задржао, решио је да поново окуша срећу у Елити 8. Кршни Црногорац већ је кренуо да прави хаос, те је у карантину ушао у односе са… »

Вести дана »