Povezane vesti
Elita samo što je počela, a već pao prvi poljubac! Sara i Marko razmenjivali nežnosti, nisu se odvajali
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Nova sezona rijalitija Elita počela je sinoć, 7. septembra. U Beluku kuću u Šimanovcima ušlo je 50 takmičara, a još njih se očekuje večeras. Noć nakon ulaska skoro svi učesnici su odmarali i spavali, ali mlada Sara Stijović i… »
Intimne scene u Eliti već prvog dana Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili, sve puca od strasti
Alo 08.09.2024
Novi učesnik iskoristio trenutak. Učesnici Elite 8, Sara Stijović i Marko Zec, već prvog dana krenuli su da se muvaju i ogovaraju cimere. Marko je počeo da ispituje Saru o njenim tetovažama, te je iskoristio priliku da je uhvati za nogu. Printsc… »
"Bio sam sa dve devojke U karantinu" Marko Zec najavio haos: Uroš Stanić je pokušao da me muva!
Alo 08.09.2024
Ovaj kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos. Marko Zec, učesnik prve sezone rijalitija, odlučio je da ponovo testira sreću u Eliti 8. Ovaj kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos, ulazeći u ljubavne odnose sa dve devojke u karantinu, iako… »
Bio sa 2 devojke u karantinu, Uroš ga napao da je gej! Kršni Crnogorac već pravi haos: Elektra Elite me platila…
Kurir 08.09.2024
Marko Zec, kojeg je auditorijum imao prilike da upozna u prvoj sezoni rijalitija gde se nije dugo zadržao, rešio je da ponovo okuša sreću u Eliti 8. Kršni Crnogorac već je krenuo da pravi haos, te je u karantinu ušao u odnose sa dve devojke, a… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Rhmz popalio alarme zbog dve opasne pojave: Tri dela Srbije su na udaru: "Mogući su problemi, potreban je oprez!"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana