Povezane vesti
Mika Stojsavljević najbolja u Njujorku
Sportski žurnal 08.09.2024
Britanka srpskih korena pobedila na juniorskom Ju-Es openu. Mika Stojsavljević - Britanka srpskih korena postala je šampionka juniorskog Ju-Es opena. Igra pod zastavom Velike Britanije, živi u Londonu, a otac joj je Srbin, dok majka Poljakinja… »
Britanka srpskog porekla osvojila Ju-Es open za juniorke
Politika 08.09.2024
Mlada teniserka Mika Stojsavljević (15) osvojila je titulu na Ju-Es openu u juniorskoj konkurenciji. Iako nastupa pod zastavom Velike Britanije javnosti u Srbiji je zanimljiva jer ima naše korene. Mika, kojoj je otac Srbin iz Hrvatske, igra sa britanskim… »
Ceo svet čuo za ćerku Srbina iz Velike Popine: Ima samo 15 godina, ali njeno vreme je već došlo
Mondo 08.09.2024
Mika Stojsavljević, britanska teniserka srpskih korena, osvojila je US Open u juniorskoj konkurenciji. Britanska teniserka srpskog porekla, Mika Stojsavljević (15) osvojila je juniorski US Open i skrenula na sebe pažnju celog sveta. Ćerka Srbina iz… »
Mika Stojsavljević, nova šampionka US opena: Ja sam “pola” Srpkinja, uzor mi je Đoković
Vesti online 08.09.2024
Mika Stojsavljević je nova heroina u Velikoj Britaniji. Posle 15 godina čekanja, ova 15-godišnjakinja je Britancima donela titulu na US openu u juniorskoj konkurenciji (Heder Votson slavila je 2009). U finalu je pobedila Japanku Vakanu Sonobe i tako… »
Srpkinja osvojila US Open: Otac joj Srbin iz Hrvatske, ali je ipak izabrala da brani boje druge zemlje!
Hot sport 08.09.2024
Ceo život provela je u Londonu, pa je i odlučila da igra pod njihovom zastavom. Mika Stojsavljević, mlada teniserka srpskog porekla koja nastupa za Veliku Britaniju, osvojila je US Open u juniorskoj konkurenciji pobedivši Japanku Vakanou Sonobe sa 2:0… »
Reč juniorske šampionke: Idoli su mi Đoković i Šarapova
Sport klub 08.09.2024
Novopečena juniorska šampionka US Opena je Mika Stojsavljević koja još nema ni 16 godina i reprezentuje Veliku Britaniju. Ipak, ističe srpske korene. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Činjenicu da je polu Srpkinja naglasila je kada je… »
Mika Stojsavljević najbolja juniorka Ju-Es opena
Sport klub 08.09.2024
Jedan šampion Ju-Es opena ipak govori srpski. Mika Stojsavljević je osvojila pehar na Flašing Medouzu u juniorskoj konkurenciji za britanski tenis, ali joj je otac Srbin. Rođen je u Velikoj Popini u Lici u Hrvatskoj, a majka joj je Poljakinja. Živi u… »
Srpkinja u koju se uzdaju Englezi - ko je šampionka US opena?
B92 08.09.2024
Velika Britanija dobila je prvu šampionku US opena u juniorskoj konkurenciji posle 15 godina i Heder Votson. Radost Ostrvljanima donela je Mika Stojsavljević, 15-godišnjakinja rođena u Londonu. Otac joj je Srbin, iz mesta Velika Popina, koje se nalazi u… »
Šampionka juniorskog Ju-Es opena oduševljena Novakom: "Đoković mi je idol, ja sam 'pola' Srpkinja, cela moja porodica ga voli"…
Večernje novosti 08.09.2024
TITULU kod juniorki na Ju-Es openu osvojila je teniserka iz Velike Britanije Mika Stojsavljević koja je nakon trofeja govorila i ko su joj idoli. FOTO: Profimedia Naravno da je to Novak Đoković, pošto je otac talentovane 15-godišnjakinje Srbin i jasno je… »
Srpkinja osvojila Ameriku, pa pomenula Novaka: Đoković je idol grend slem šampionke!
Mondo 08.09.2024
Novak Đoković je idol mlade teniserke Mike Stojsavljević. Grend slem titulu na US openu u ženskoj konkurenciji osvojila je beloruska teniserka Arina Sabalenka, ali je u Srbiji još jače odjeknula vest o juniorskoj šampionki poslednjeg velikog turnira u… »
Šampionka US opena: "Đoković mi je idol, ja sam polu-Srpkinja"
B92 08.09.2024
Britanska teniserka srpskog porekla, Mika Stojsavljević (14), označila je Novaka Đokovića, kao jednog od svojih idola. Stojsavljevićeva je slavila na juniorskom US openu protiv Vakane Sonobe sa 6:4, 6:4. Upitana je odmah i ko su joj uzori. "Verovatno je… »
Vesti dana »
Lončar o smrti dva pacijenta u Čačku: Biće sankcija ako se utvrdi krivica, bolnica pod pojačanim nadzorom
Insajder pre 47 minutajoš 75 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 11 satijoš 15 povezanih
POLUVREME - Zvezda istopila ubedljivu prednost Olimpijakosa, tek će prštati u nastavku!
Sportske.net pre 7 minutajoš 29 povezanih