Povezane vesti
Mika Stojsavljević najbolja u Njujorku
Sportski žurnal 08.09.2024
Britanka srpskih korena pobedila na juniorskom Ju-Es openu. Mika Stojsavljević - Britanka srpskih korena postala je šampionka juniorskog Ju-Es opena. Igra pod zastavom Velike Britanije, živi u Londonu, a otac joj je Srbin, dok majka Poljakinja… »
Britanka srpskog porekla osvojila Ju-Es open za juniorke
Politika 08.09.2024
Mlada teniserka Mika Stojsavljević (15) osvojila je titulu na Ju-Es openu u juniorskoj konkurenciji. Iako nastupa pod zastavom Velike Britanije javnosti u Srbiji je zanimljiva jer ima naše korene. Mika, kojoj je otac Srbin iz Hrvatske, igra sa… »
Ceo svet čuo za ćerku Srbina iz Velike Popine: Ima samo 15 godina, ali njeno vreme je već došlo
Mondo 08.09.2024
Mika Stojsavljević, britanska teniserka srpskih korena, osvojila je US Open u juniorskoj konkurenciji. Britanska teniserka srpskog porekla, Mika Stojsavljević (15) osvojila je juniorski US Open i skrenula na sebe pažnju celog sveta. Ćerka Srbina iz… »
Srpkinja osvojila US Open: Otac joj Srbin iz Hrvatske, ali je ipak izabrala da brani boje druge zemlje!
Hot sport 08.09.2024
Ceo život provela je u Londonu, pa je i odlučila da igra pod njihovom zastavom. Mika Stojsavljević, mlada teniserka srpskog porekla koja nastupa za Veliku Britaniju, osvojila je US Open u juniorskoj konkurenciji pobedivši Japanku Vakanou Sonobe sa 2:0… »
Mika Stojsavljević, nova šampionka US opena: Ja sam “pola” Srpkinja, uzor mi je Đoković
Vesti online 08.09.2024
Mika Stojsavljević je nova heroina u Velikoj Britaniji. Posle 15 godina čekanja, ova 15-godišnjakinja je Britancima donela titulu na US openu u juniorskoj konkurenciji (Heder Votson slavila je 2009). U finalu je pobedila Japanku Vakanu Sonobe i tako… »
Mika Stojsavljević najbolja juniorka Ju-Es opena
Sport klub 08.09.2024
Jedan šampion Ju-Es opena ipak govori srpski. Mika Stojsavljević je osvojila pehar na Flašing Medouzu u juniorskoj konkurenciji za britanski tenis, ali joj je otac Srbin. Rođen je u Velikoj Popini u Lici u Hrvatskoj, a majka joj je Poljakinja. Živi u… »
Reč juniorske šampionke: Idoli su mi Đoković i Šarapova
Sport klub 08.09.2024
Novopečena juniorska šampionka US Opena je Mika Stojsavljević koja još nema ni 16 godina i reprezentuje Veliku Britaniju. Ipak, ističe srpske korene. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Činjenicu da je polu Srpkinja naglasila je… »
Srpkinja u koju se uzdaju Englezi - ko je šampionka US opena?
B92 08.09.2024
Velika Britanija dobila je prvu šampionku US opena u juniorskoj konkurenciji posle 15 godina i Heder Votson. Radost Ostrvljanima donela je Mika Stojsavljević, 15-godišnjakinja rođena u Londonu. Otac joj je Srbin, iz mesta Velika Popina, koje se nalazi… »
Šampionka juniorskog Ju-Es opena oduševljena Novakom: "Đoković mi je idol, ja sam 'pola' Srpkinja, cela moja porodica ga…
Večernje novosti 08.09.2024
TITULU kod juniorki na Ju-Es openu osvojila je teniserka iz Velike Britanije Mika Stojsavljević koja je nakon trofeja govorila i ko su joj idoli. FOTO: Profimedia Naravno da je to Novak Đoković, pošto je otac talentovane 15-godišnjakinje Srbin i… »
Šampionka US opena: "Đoković mi je idol, ja sam polu-Srpkinja"
B92 08.09.2024
Britanska teniserka srpskog porekla, Mika Stojsavljević (14), označila je Novaka Đokovića, kao jednog od svojih idola. Stojsavljevićeva je slavila na juniorskom US openu protiv Vakane Sonobe sa 6:4, 6:4. Upitana je odmah i ko su joj uzori. "Verovatno… »
Srpkinja osvojila Ameriku, pa pomenula Novaka: Đoković je idol grend slem šampionke!
Mondo 08.09.2024
Novak Đoković je idol mlade teniserke Mike Stojsavljević. Grend slem titulu na US openu u ženskoj konkurenciji osvojila je beloruska teniserka Arina Sabalenka, ali je u Srbiji još jače odjeknula vest o juniorskoj šampionki poslednjeg velikog… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 46 povezanih
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih
Zvezda će dugo da žali; Teo promašio produžetak; "Oba tima su mogla da pobede"
B92 pre 28 minutajoš 31 povezana
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 6 satijoš 26 povezanih