Povezane vesti
De Liht: "Premijer liga ima više navijača od Bundeslige"
Sportske.net 08.09.2024
Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom avgusta pojačao Mančester junajted, pošto je prethodno… »
De Liht: Srećan sam što sam prešao u Mančester junajted
Sportski žurnal 08.09.2024
U Engleskoj ima više navijača nego u Bundesligi. Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom… »
De Liht: Srećan sam zbog dolaska u Junajted
B92 08.09.2024
Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom avgusta pojačao Mančester junajted, pošto je prethodno… »
Vesti dana »

Ukrajina i Evropa odbile Putinov predlog za prekid vatre: Kontrapredlog za Trampa uoči sastaka na Aljasci
Telegraf pre 43 minutajoš 30 povezanih

Zvezdina mlađarija i "čika" Katai bolji od TSC-a: Šampion nastavio pobednički niz
Euronews pre 18 minutajoš 46 povezanih

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 38 minutajoš 28 povezanih

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 59 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih