Povezane vesti
De Liht: "Premijer liga ima više navijača od Bundeslige"
Sportske.net 08.09.2024
Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom avgusta pojačao Mančester junajted, pošto je prethodno… »
De Liht: Srećan sam što sam prešao u Mančester junajted
Sportski žurnal 08.09.2024
U Engleskoj ima više navijača nego u Bundesligi. Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom… »
De Liht: Srećan sam zbog dolaska u Junajted
B92 08.09.2024
Holandski fudbaler Matijs de Liht izjavio je da je srećan što je u letnjem prelaznom roku odlučio da igračku karijeru nastavi u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji. De Liht (25) je sredinom avgusta pojačao Mančester junajted, pošto je prethodno… »
Vesti dana »

Predaja ili: Smrt?! Ovako će svet izgledati ako se Tramp odluči za "nuklearnu opciju": Odjekivaće eksplozije, masovne žrtve, opasnost od uranijuma!
Blic pre 46 minutajoš 4 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 8 satijoš 2 povezane