Povezane vesti
Vučić: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo pokazali… »
Predsednik Srbije: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja, čeka nas težak posao sa Rio…
Insajder 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli, kako kaže, da je državi stalo do njihovog zdravlja. 'Mi smo pokazali da… »
Vučić: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja
RTV 08.09.2024
KRUPANJ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo pokazali da smo… »
Euronews 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo pokazali da smo u stanju… »
Vesti dana »
Počinje podela turističkih vaučera za penzionere: Evo kako se prijaviti
Nedeljnik pre 36 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak 3. avgust 2026: Danas sunčano i veoma toplo
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde danas saznaju potencijalnog protivnika u plej-ofu za LŠ
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Počela sednica Štaba za vanredne situacije, premijer apelovao na građane da smanje potrošnju električne energije narednih 10 dana!
Dnevnik pre 46 minutajoš 18 povezanih
Portparol Ministarstva spoljnih poslova Irana: Ormuski moreuz nikada se neće vratiti na stanje pre rata
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih