Povezane vesti
Vučić: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo… »
Predsednik Srbije: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja, čeka nas težak posao sa…
Insajder 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli, kako kaže, da je državi stalo do njihovog zdravlja. 'Mi smo… »
Vučić: Važno je da su ljudi u Podrinju videli da je državi stalo do njihovog zdravlja
RTV 08.09.2024
KRUPANJ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo pokazali… »
Euronews 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji danas završava petodnevnu posetu Podrinju, u okviru koje je razgovarao sa građanima u više mesta, istakao je da je važno da su ljudi videli da je državi stalo do njihovog zdravlja. "Mi smo pokazali da smo u… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih