Povezane vesti
"Ako mu treba da bude: Žrtva..." Pršti između Milomira Marića i Miloša Kovića zbog "Ćirilice": "Kad su ga izbacivali sa…
Blic 08.09.2024
Milomir Marić, odgovarajući na optužbe istoričara Miloša Kovića da ga je cenzurisao, ističe da u emisiji „Ćirilica“ ne postoji cenzura, već da „kako se snimi, tako se emituje“. - Ako Koviću treba da bude žrtva, evo ja ću da mu izdam… »
Milomir Marić: Ako Milošu Koviću treba da bude žrtva, daću mu uverenje da sam ga progonio
Vreme 08.09.2024
Milomir Marić, odgovarajući na optužbe istoričara Miloša Kovića da ga je cenzurisao, ističe da u emisiji „Ćirilica“ ne postoji cenzura, već da „kako se snimi, tako se emituje“. Ako Koviću treba da bude žrtva, evo ja ću da mu izdam… »
Vesti dana »

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 50 mrtvih i oko 100 povređenih
Insajder pre 36 minutajoš 23 povezane

Uživo više od 50 ljudi izgorelo u diskoteci?! Užas u Severnoj Makedoniji: Buknuo stravičan požar u klubu, ima mnogo povređenih, sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 7 minutajoš 17 povezanih

Jokić zabrinut nakon poraza od Vizardsa: „Ne igramo dobro…“ (video)
Hot sport pre 42 minutajoš 17 povezanih

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 8 satijoš 12 povezanih