Povezane vesti

Vozač automobila pištoljem pretio motociklisti: Haos usred Beograda, posvađali se oko smera kretanja (FOTO)

Vozač automobila pištoljem pretio motociklisti: Haos usred Beograda, posvađali se oko smera kretanja (FOTO)

Nova 08.09.2024
: U ulici Kralja Milutina odigrala se prava drama kada je vozač automobila navodno fizički napao motociklistu nakon što ga je ovaj upozorio da vozi u suprotnom smeru. Prema rečima očevidaca objavljenim na storiju Instagram stranice moj_beo_grad, haos… »
Vozač automobila pištoljem pretio motociklisti: Posvađali se oko smera kretanja

Vozač automobila pištoljem pretio motociklisti: Posvađali se oko smera kretanja

Danas 08.09.2024
U Ulici kralja Milutina odigrala se prava drama kada je vozač automobila navodno fizički napao motociklistu nakon što ga je ovaj upozorio da vozi u suprotnom smeru. Prema rečima očevidaca objavljenim na storiju Instagram stranice moj_beo_grad, haos… »
Kulturno prišao da mu kaže da je ušao u kontrasmer Očevici tvrde: Vozač izvukao pištolj?! Incident u kralja Milutina

Kulturno prišao da mu kaže da je ušao u kontrasmer Očevici tvrde: Vozač izvukao pištolj?! Incident u kralja Milutina

Kurir 08.09.2024
BEOGRAD - U ulici Kralja Milutina dogodio se incident kad je vozač automobila navodno fizički napao motociklistu nakon što ga je ovaj upozorio da vozi u suprotnom smeru. Prema rečima očevidaca objavljenim na storiju Instagram stranice moj_beo_grad… »
Vozač automobila motociklisti pretio pištoljem usred Beograda! Posvađali se oko smera kretanja, pa nastao haos: Reagovala i…

Vozač automobila motociklisti pretio pištoljem usred Beograda! Posvađali se oko smera kretanja, pa nastao haos: Reagovala i…

Blic 08.09.2024
U ulici Kralja Milutina odigrala se prava drama kada je vozač automobila navodno fizički napao motociklistu nakon što ga je ovaj upozorio da vozi u suprotnom smeru. Prema rečima očevidaca objavljenim na storiju Instagram stranice moj_beo_grad, haos… »

Vesti dana »