Povezane vesti
Sastanak u 10 sati: Predsednik Vučić danas sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine
Kurir 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom. Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba… »
Vučić sutra prima sekretara Komiteta Komunističke partije Kine
Politika 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom. Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba… »
B92 08.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom. Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba… »
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom. Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Pešić najavio kraj ere: Traži se novi strateg za košarkašku reprezentaciju
Serbian News Media pre 33 minutajoš 32 povezane

Poljska šalje oficire u Ukrajinu! Ovo se Putinu nimalo neće dopasti, Sibiha: "Krenula je nova faza ruske agresije, a mi imamo iskustvo"
Blic pre 8 minutajoš 10 povezanih

AP o Srbiji i Vučiću: Sve veći protesti najveća pretnja srpskom populističkom predsedniku
Danas pre 53 minutajoš 4 povezane