Повезане вести
Преминуо славни оскаровац којем је "Титаник" променио живот: Пронашли су га мртвог у свом дому
Курир 08.09.2024
Вилбур Х. Џенингс је умро у своме дому у тексашком граду Тилеру. Покојникова његоватељица Марта Шерод рекла је да је последњих пет, шест година патио од озбиљних здравствених проблема. #РИП Вилбур Х. 'Вилл' Јеннингс… »
Преминуо творац највећег хита Селин Дион
Нова 08.09.2024
: Амерички текстописац Вилбур Х. Џенингс, аутор текста за хит "Ми Хеарт Вилл Го Он" из филма Титаник, умро је у 81. години, објавио је "Холливоод Репортер". Он је преминуо у свом дому у тексашком граду Тајлер. Покојникова… »
Туга! Преминуо творац песме Селин Дион уз коју смо сви плакали
Блиц 08.09.2024
Амерички текстописац Вилбур Х. Џенингс, аутор текста за хит "Ми Хеарт Вилл Го Он" из филма Титаник, умро је у 81. години, објавио је "Холливоод Репортер". Он је умро у своме дому у тексашком граду Тајлеру. Покојникова… »
Умро творац песме уз коју смо сви плакали
Ало 08.09.2024
Песма је номинована за Златни глобус. Амерички текстописац Вилбур Х. Џенингс, аутор текста за хит "Ми Хеарт Вилл Го Он" из филма Титаник, умро је у 81. години, објавио је "Холливоод Репортер". Он је умро у своме дому у тексашком… »
Умро творац песме уз коју смо сви плакали
Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Амерички текстописац Вилбур Х. Џенингс, аутор текста за хит "Ми Хеарт Вилл Го Он" из филма Титаник, умро је у 81. години, објавио је "Холливоод Репортер". Он је умро у своме дому у тексашком граду Тајлеру… »
Умро аутор једног од највећих светских хитова: Ову песму знају и сви у Србији
Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Амерички текстописац Вилбур Џенингс, који је написао текст за музику за филм Титаник "Ми Хеарт Вилл Го Он", преминуо је у 81. години, објавио је данас Холивоод Репортер. Џенингс је преминуо у свом дому у Тајлеру… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Веома густа магла данас очекује ове делове Србије: температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана