Povezane vesti
„Zamalo da me ubije hrvatska banda“: Holivudski superstar otkrio šta mu se desilo zbog devojke
Nova 08.09.2024
: Holivudski glumac Vudi Harelson (63) u subotu je sa porodicom stigao na Vis kako bi prisustvovao projekciji filma "Narod protiv Lerija Flinta". Nije krio oduševljenje jadranskim ostrvom, pa je izrazio želju da živi na Visu. Poslednji put u Hrvatskoj… »
"Hrvatska banda htela da me ubije na plaži": Holivudski superstar otkrio neprijatno iskustvo iz Dubrovnika
Mondo 08.09.2024
Glumac je otkrio zašto se zamerio momcima u Hrvatskoj, koji su ga zamalo pretukli. Holivudski glumac Vudi Harelson (63) u subotu je sa porodicom stigao na Vis kako bi prisustvovao projekciji filma "Narod protiv Lerija Flinta". Nije krio oduševljenje… »
"Zamalo da me ubije hrvatska banda": Holivudski superstar otkrio šta mu se desilo
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Holivudski glumac Vudi Harelson (63) u subotu je sa porodicom stigao na Vis kako bi prisustvovao projekciji filma "Narod protiv Lerija Flinta". Nije krio oduševljenje jadranskim ostrvom, pa je izrazio želju da živi na Visu. Poslednji put u… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen osumnjičeni da je na Fejsbuku pretio predsedniku Srbije i uredniku "Informera"
Insajder pre 7 satijoš 29 povezanih
Dva crvena, 10 žutih i ludilo - Partizan protiv Mačve upisao prvu pobedu u SLS VIDEO
B92 pre 1 danjoš 71 povezana
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 7 satijoš 27 povezanih
Ovo je bračni par Okanović koji je nestao na Elbrusu: Upoznali su se na planini
Telegraf pre 1 danjoš 47 povezanih