Повезане вести

„Замало да ме убије хрватска банда“: Холивудски суперстар открио шта му се десило због девојке

„Замало да ме убије хрватска банда“: Холивудски суперстар открио шта му се десило због девојке

Нова 08.09.2024
: Холивудски глумац Вуди Харелсон (63) у суботу је са породицом стигао на Вис како би присуствовао пројекцији филма "Народ против Лерија Флинта". Није крио одушевљење јадранским острвом, па је изразио жељу да живи на Вису… »
"Хрватска банда хтела да ме убије на плажи": Холивудски суперстар открио непријатно искуство из Дубровника

"Хрватска банда хтела да ме убије на плажи": Холивудски суперстар открио непријатно искуство из Дубровника

Мондо 08.09.2024
Глумац је открио зашто се замерио момцима у Хрватској, који су га замало претукли. Холивудски глумац Вуди Харелсон (63) у суботу је са породицом стигао на Вис како би присуствовао пројекцији филма "Народ против Лерија Флинта"… »
"Замало да ме убије хрватска банда": Холивудски суперстар открио шта му се десило

"Замало да ме убије хрватска банда": Холивудски суперстар открио шта му се десило

Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Холивудски глумац Вуди Харелсон (63) у суботу је са породицом стигао на Вис како би присуствовао пројекцији филма "Народ против Лерија Флинта". Није крио одушевљење јадранским острвом, па је изразио жељу да живи… »

Вести дана »