Povezane vesti
“Kad sam rekao istinu o atentatu na Vuka Draškovića, poslali me u zatvor” General Pavković otkrio sve o akciji Sablja
Mondo 08.09.2024
Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije general Nebojša Pavković govorio je o hapšenju u okviru policijske akcije "Sablja". Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije general Nebojša Pavković je u intervjuu za "Informer" televiziju govorio o… »
"Rekao sam istinu, a Oni me poslali u zatvor" General Pavković otvorio dušu o hapšenju tokom "Sablje": Ovo mi je bilo najteže…
Kurir 08.09.2024
Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije general Nebojša Pavković govorio je o svom hapšenju tokom policijske akcije "Sablja" 2003. pod sumnjom da je učestvovao u organizaciji atentata na Vuka Draškovića u Budvi. General Pavković opisao je detalje… »
Vesti dana »
Lopandić: Vučić priča o EU, a letos je išao u Moskvu i Peking - tako se ne otvaraju klasteri
Radio 021 pre 16 minutajoš 48 povezanih
Umrla žena (79) koju je udario kamion na Matejevačkom putu u Nišu: Imala višestruke teške povrede
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 13 satijoš 9 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 34 povezane
Zvezdi je meč u Gracu kao finale, sad se lomi sezona u Ligi Evrope
Nova pre 41 minutajoš 70 povezanih