Povezane vesti
Obradović: Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope
Sport klub 08.09.2024
Partizan je u prvoj predsezonskoj utakmici savladao ekipu Dertone na Siciliji i plasirao se u finale turnira gde će u nedelju igrati protiv domaćeg Trapanija. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Trener Željko Obradović u izjavi za SK… »
"Menjao sam ceo tim kad sam bio prvak Evrope": Željko Obradović već pravio promene kao u Partizanu
Mondo 08.09.2024
Trener crno-belih Željko Obradović bio upitan da li je ikad promenio celu ekipu kao ovog leta. KK Partizan pobedio je u prvoj pripremnoj utakmici na Siciliji, jer je posle produžetka savladao Dertonu. Trener Željko Obradović posle meča je rekao šta je… »
Željko Obradović o novim igračima: "Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope... Tako se zadesilo"
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su odigrali i treću pripremnu utakmicu ovog leta, prvu pred navijačima i otvorenim vratima i tako je slavio protiv Tortone nakon produžetka sa 96:94. Njih već očekuje i novi duel u Italiji, gde će u finalu turnira na… »
Vesti dana »
Sela oko Vladimiraca posle četiri dana dobila struju i vodu, meštani se snalazili na sve načine: „Neki su čak koristili i vodu od otopljenog snega, za šta je moglo“
Nova pre 4 satijoš 22 povezane
Tramp o protestima u Iranu: Demonstranti kontrolišu drugi po veličini grad
Pravda pre 3 satajoš 29 povezanih
Motiejunas bez zadrške posle bruke u Kaunasu: "Svako radi nešto svoje, ovo je sramota"
Mondo pre 8 minutajoš 65 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 6 satijoš 29 povezanih