Povezane vesti

Obradović: Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope

Obradović: Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope

Sport klub 08.09.2024
Partizan je u prvoj predsezonskoj utakmici savladao ekipu Dertone na Siciliji i plasirao se u finale turnira gde će u nedelju igrati protiv domaćeg Trapanija. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Trener Željko Obradović u izjavi za SK… »
"Menjao sam ceo tim kad sam bio prvak Evrope": Željko Obradović već pravio promene kao u Partizanu

"Menjao sam ceo tim kad sam bio prvak Evrope": Željko Obradović već pravio promene kao u Partizanu

Mondo 08.09.2024
Trener crno-belih Željko Obradović bio upitan da li je ikad promenio celu ekipu kao ovog leta. KK Partizan pobedio je u prvoj pripremnoj utakmici na Siciliji, jer je posle produžetka savladao Dertonu. Trener Željko Obradović posle meča je rekao šta… »
Željko Obradović o novim igračima: "Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope... Tako se zadesilo"

Željko Obradović o novim igračima: "Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope... Tako se zadesilo"

Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su odigrali i treću pripremnu utakmicu ovog leta, prvu pred navijačima i otvorenim vratima i tako je slavio protiv Tortone nakon produžetka sa 96:94. Njih već očekuje i novi duel u Italiji, gde će u finalu… »

Vesti dana »