Повезане вести

Обрадовић: Променио сам цео тим и кад сам био првак Европе

Обрадовић: Променио сам цео тим и кад сам био првак Европе

Спорт клуб 08.09.2024
Партизан је у првој предсезонској утакмици савладао екипу Дертоне на Сицилији и пласирао се у финале турнира где ће у недељу играти против домаћег Трапанија. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на Спорт клубу! Тренер Жељко… »
"Мењао сам цео тим кад сам био првак Европе": Жељко Обрадовић већ правио промене као у Партизану

"Мењао сам цео тим кад сам био првак Европе": Жељко Обрадовић већ правио промене као у Партизану

Мондо 08.09.2024
Тренер црно-белих Жељко Обрадовић био упитан да ли је икад променио целу екипу као овог лета. КК Партизан победио је у првој припремној утакмици на Сицилији, јер је после продужетка савладао Дертону. Тренер Жељко Обрадовић… »
Жељко Обрадовић о новим играчима: "Променио сам цео тим и кад сам био првак Европе... Тако се задесило"

Жељко Обрадовић о новим играчима: "Променио сам цео тим и кад сам био првак Европе... Тако се задесило"

Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана су одиграли и трећу припремну утакмицу овог лета, прву пред навијачима и отвореним вратима и тако је славио против Тортоне након продужетка са 96:94. Њих већ очекује и нови дуел у Италији, где… »

Вести дана »