Povezane vesti
Zaharova: Rusija je već pobedila
Politika 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. „Mislim… »
"Rusija je već pobedila"; Zaharova sasula zapadu sve "u lice"
B92 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Mislim da… »
Pravda 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. „Mislim… »
Vesti online 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. – Mislim… »
Vesti dana »
Luka Pavlovski iz Los Anđelesa za RTS: Kao da je pala nuklearna bomba, sve izgleda kao na filmu
RTS pre 6 satijoš 31 povezana
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 9 satijoš 29 povezanih
U Kragujevcu nekoliko hiljada ljudi u protestnoj šetnji i blokadi raskrsnice
Novi magazin pre 2 satajoš 21 povezana
Partizan u ozbiljnim problemima: Nova povreda u timu crno-belih!
Hot sport pre 8 minutajoš 23 povezane