Povezane vesti
Zaharova: Rusija je već pobedila
Politika 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. „Mislim… »
"Rusija je već pobedila"; Zaharova sasula zapadu sve "u lice"
B92 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Mislim da… »
Pravda 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. „Mislim… »
Vesti online 08.09.2024
Odbijanje većine zemalja da podrže antirusku liniju i realizacija najsloženijih mehanizama za održavanje stabilnosti predstavljaju pobedu za Rusiju, saopštila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. – Mislim… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 52 minutajoš 61 povezana

„Plašim se nasilja među nama“ patrijarh Porfirije: Mir treba da bude ultimativni cilj
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana

Nakon višednevnog pešačenja u Beograd stižu studenti u blokadi iz unutrašnjosti uoči sutrašnjeg protesta na Terazijama organizovan doček
Dnevnik pre 39 minutajoš 34 povezane