Povezane vesti
Povratak diskvalifikovanog zadrugara! Matora mu "preotela" devojku, sad ulazi u Elitu kao drugi odabrani
Telegraf 08.09.2024
Preporučujemo. Drugi učesnik koji će se večeras useliti u "Elitu 8", u kuću odabranih, je Danijel Dujković Munjez. On je iz prethodne sezone bio diskvalifikovan, a sada ističe da nasilja neće biti, planira sve da ispravi. - Dve noći sam bio u karantinu… »
"Zatvorili su me, da ne bih ponovio ono!" Diskvalifikovan učesnik se vraća u "Elitu", u karantinu bio skroz odvojen od svih!
Kurir 08.09.2024
Večeras je drugo veče ulaska učesnika u novu, osmu sezonu " Elite", a gledaoci su juče imali prilike da se upoznaju sa 51 učesnikom ovog rijaliti programa. Ipak, večeras se nastavlja spektakularan ulazak, ali ovog puta odabranih elitara. 03:38 Munjez… »
"Treba mi sat vremena da se zaljubi u mene" Bio je diskvalifikovan prošle sezone, a sada najavio totalni haos, ulazi u Elitu…
Alo 08.09.2024
Munjez je za Alo! otkrio da li već bacio oko na neku od novih učesnica. Elita 8 počela je sinoć, a danas je drugo veče otvaranja najgledanijeg rijaliti šou programa na našim prostorima. Naime, večeras će se u rijaliti useliti još deset takmičara, a među… »
Počinje drugo veče otvaranja elite 8 Evo koliko takmičara večeras ulazi i šta će obeležiti spektakularnu noć!
Alo 08.09.2024
Sinoć smo imali prilike da ispratimo ulazak čak 50 novih kandidata, a svi željno iščekuju da vide šta su čelnici televizije Pink spremili za večeras. Elita 8 počela je sinoć, a danas je drugo veče otvaranja najgledanijeg rijaliti šou programa na našim… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 39 minutajoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 29 minutajoš 31 povezana

Zelenski: Ukrajina podržava zajedničku izjavu evropskih lidera o miru
NIN pre 24 minutajoš 21 povezana

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu
Serbian News Media pre 19 minutajoš 7 povezanih

Dušan Tadić otkrio sve detalje ponude sa Marakane: "Sedeli smo dugo, Terzić i Zvezda su sve učinili..."
Telegraf pre 54 minutajoš 11 povezanih