Повезане вести

Повратак дисквалификованог задругара! Матора му "преотела" девојку, сад улази у Елиту као други одабрани

Повратак дисквалификованог задругара! Матора му "преотела" девојку, сад улази у Елиту као други одабрани

Телеграф 08.09.2024
Препоручујемо. Други учесник који ће се вечерас уселити у "Елиту 8", у кућу одабраних, је Данијел Дујковић Муњез. Он је из претходне сезоне био дисквалификован, а сада истиче да насиља неће бити, планира све да исправи. - Две… »
"Затворили су ме, да не бих поновио оно!" Дисквалификован учесник се враћа у "Елиту", у карантину био скроз одвојен од свих!

"Затворили су ме, да не бих поновио оно!" Дисквалификован учесник се враћа у "Елиту", у карантину био скроз одвојен од свих!

Курир 08.09.2024
Вечерас је друго вече уласка учесника у нову, осму сезону " Елите", а гледаоци су јуче имали прилике да се упознају са 51 учесником овог ријалити програма. Ипак, вечерас се наставља спектакуларан улазак, али овог пута одабраних… »
"Треба ми сат времена да се заљуби у мене" Био је дисквалификован прошле сезоне, а сада најавио тотални хаос, улази у Елиту…

"Треба ми сат времена да се заљуби у мене" Био је дисквалификован прошле сезоне, а сада најавио тотални хаос, улази у Елиту…

Ало 08.09.2024
Муњез је за Ало! открио да ли већ бацио око на неку од нових учесница. Елита 8 почела је синоћ, а данас је друго вече отварања најгледанијег ријалити шоу програма на нашим просторима. Наиме, вечерас ће се у ријалити уселити још… »
Почиње друго вече отварања елите 8 Ево колико такмичара вечерас улази и шта ће обележити спектакуларну ноћ!

Почиње друго вече отварања елите 8 Ево колико такмичара вечерас улази и шта ће обележити спектакуларну ноћ!

Ало 08.09.2024
Синоћ смо имали прилике да испратимо улазак чак 50 нових кандидата, а сви жељно ишчекују да виде шта су челници телевизије Пинк спремили за вечерас. Елита 8 почела је синоћ, а данас је друго вече отварања најгледанијег ријалити… »

Вести дана »