Povezane vesti
Putin i Si čestitali Kim Džong Unu godišnjicu osnivanja Severne Koreje: "Siguran sam da će strateško partnerstvo biti…
Blic 09.09.2024
Kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin uputili su čestitke severnokorejskom lideru Kim Džong Unu povodom godišnjice osnivanja Severne Koreje, objavila je jutros severnokorejska agencija KCNA. -Siguran sam da će sveobuhvatno… »
Si i Putin čestitali Kim Džong Unu godišnjicu osnivanja Severne Koreje
Politika 09.09.2024
SEUL- Kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin uputili su čestitke severnokorejskom lideru Kim Džong Unu povodom godišnjice osnivanja Severne Koreje, objavila je jutros severnokorejska agencija KCNA. "Siguran sam da će… »
„Dragi druže Kim Džong Un“: Putin čestitao godišnjicu osnivanja Demokratske Narodne Republike Koreje
N1 Info 09.09.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je lideru Severne Koreje Kim Džong Unu 76. godišnjicu formiranja republike, objavio je Kremlj. „Dragi druže Kim Džong Un, primite moje iskrene čestitke povodom 76. godišnjice osnivanja Demokratske Narodne… »
Vesti online 09.09.2024
Kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin uputili su čestitke severnokorejskom lideru Kim Džong Unu povodom godišnjice osnivanja Severne Koreje, objavila je jutros severnokorejska agencija KCNA. “Siguran sam da će… »
Euronews 09.09.2024
Kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin uputili su čestitke severnokorejskom lideru Kim Džong Unu povodom godišnjice osnivanja Severne Koreje, objavila je jutros severnokorejska agencija KCNA. "Siguran sam da će sveobuhvatno… »
Si Đinping i Putin čestitali Kim Džong Unu godišnjicu osnivanja Severne Koreje
B92 09.09.2024
Kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin uputili su čestitke severnokorejskom lideru Kim Džong Unu povodom godišnjice osnivanja Severne Koreje, objavila je jutros severnokorejska agencija KCNA. "Siguran sam da će sveobuhvatno… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 6 satijoš 1 povezana