Повезане вести

Путин и Си честитали Ким Џонг Уну годишњицу оснивања Северне Кореје: "Сигуран сам да ће стратешко партнерство бити ојачано"…

Путин и Си честитали Ким Џонг Уну годишњицу оснивања Северне Кореје: "Сигуран сам да ће стратешко партнерство бити ојачано"…

Блиц 09.09.2024
Кинески председник Си Ђинпинг и руски председник Владимир Путин упутили су честитке севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну поводом годишњице оснивања Северне Кореје, објавила је јутрос севернокорејска агенција КЦНА. -Сигуран сам… »
Си и Путин честитали Ким Џонг Уну годишњицу оснивања Северне Кореје

Политика 09.09.2024
СЕУЛ- Кинески председник Си Ђинпинг и руски председник Владимир Путин упутили су честитке севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну поводом годишњице оснивања Северне Кореје, објавила је јутрос севернокорејска агенција КЦНА… »
„Драги друже Ким Џонг Ун“: Путин честитао годишњицу оснивања Демократске Народне Републике Кореје

„Драги друже Ким Џонг Ун“: Путин честитао годишњицу оснивања Демократске Народне Републике Кореје

Н1 Инфо 09.09.2024
Руски председник Владимир Путин честитао је лидеру Северне Кореје Ким Џонг Уну 76. годишњицу формирања републике, објавио је Кремљ. „Драги друже Ким Џонг Ун, примите моје искрене честитке поводом 76. годишњице оснивања… »

Вести онлине 09.09.2024
Кинески председник Си Ђинпинг и руски председник Владимир Путин упутили су честитке севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну поводом годишњице оснивања Северне Кореје, објавила је јутрос севернокорејска агенција КЦНА. “Сигуран сам… »
Си Ђинпинг и Путин честитали Ким Џонг Уну годишњицу оснивања Северне Кореје

Си Ђинпинг и Путин честитали Ким Џонг Уну годишњицу оснивања Северне Кореје

Б92 09.09.2024
Кинески председник Си Ђинпинг и руски председник Владимир Путин упутили су честитке севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну поводом годишњице оснивања Северне Кореје, објавила је јутрос севернокорејска агенција КЦНА. "Сигуран сам… »

Еуроневс 09.09.2024
Кинески председник Си Ђинпинг и руски председник Владимир Путин упутили су честитке севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну поводом годишњице оснивања Северне Кореје, објавила је јутрос севернокорејска агенција КЦНА. "Сигуран сам… »

Вести дана »