Povezane vesti
Najam stanova sve skuplji: Studenti podigli tražnju, cene veće u Nišu, Novom Sadu i Beogradu
Glas juga 09.09.2024
Prema podacima sa specijalizovanog portala nekretnine.rs, u julu i avgustu 2024. godine stanarine su nastavile da rastu, čineći potragu za stanom izazovnom za mnoge studente. Stručnjaci upozoravaju da se ovaj trend može nastaviti i u narednim mesecima… »
Ponovo skočile kirije: Studenti podigli tražnju, evo kako se kreću stanarine u 3 najveća grada u Srbiji
Mondo 09.09.2024
Stručnjaci smatraju da sa rastom kirija nije gotovo, i da je moguće da cene budu još veće tokom septembra i oktobra. Studente koji se odluče na školovanje u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu ove godine dočekaće veće kirije. Kada se uporedi sa prošlom… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 5 minutajoš 36 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 41 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih