Povezane vesti

Takozvani ruski izbori na Krimu nemaju pravna dejstva, poručuju iz EU

Takozvani ruski izbori na Krimu nemaju pravna dejstva, poručuju iz EU

Slobodna Evropa 09.09.2024
Evropska unija (EU) je oštro osudila održavanje takozvanih 'izbora' Rusije na ukrajinskoj teritoriji", navodeći da oni predstavljaju još jedan akt kršenja međunarodnog prava i da ne mogu proizvesti nikakva pravna dejstva. Rusija je organizovala… »
Rukovodstvo Rusije biće pozvano na odgovornost: EU ne priznaje rezultate izbora na Krimu i Sevastopolju

Rukovodstvo Rusije biće pozvano na odgovornost: EU ne priznaje rezultate izbora na Krimu i Sevastopolju

Danas 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je danas da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
Evropska unija ne priznaje ruske izbore na Krimu i u Sevastopolju

Insajder 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je danas da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »

NIN 09.09.2024
Evropska unija ( EU) saopštila je da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. "Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
EU ne priznaje rezultate izbora koje je sprovela Rusija na Krimu i u Sevastopolju

EU ne priznaje rezultate izbora koje je sprovela Rusija na Krimu i u Sevastopolju

N1 Info 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
Oglasila se Evropska unija: Ne priznajemo izborne rezultate na Krimu i u Sevastopolju

Oglasila se Evropska unija: Ne priznajemo izborne rezultate na Krimu i u Sevastopolju

Euronews 09.09.2024

Vesti dana »