Повезане вести
Такозвани руски избори на Криму немају правна дејства, поручују из ЕУ
Слободна Европа 09.09.2024
Европска унија (ЕУ) је оштро осудила одржавање такозваних 'избора' Русије на украјинској територији", наводећи да они представљају још један акт кршења међународног права и да не могу произвести никаква правна дејства. Русија… »
Руководство Русије биће позвано на одговорност: ЕУ не признаје резултате избора на Криму и Севастопољу
Данас 09.09.2024
Европска унија (ЕУ) саопштила је данас да не признаје изборне резултате, али ни сам изборни процес који је спровела Русија од 6. до 8. септембра на Криму и у Севастопољу. Унија најоштрије осуђује одржавање такозваних избора… »
Европска унија не признаје руске изборе на Криму и у Севастопољу
Инсајдер 09.09.2024
Европска унија (ЕУ) саопштила је данас да не признаје изборне резултате, али ни сам изборни процес који је спровела Русија од 6. до 8. септембра на Криму и у Севастопољу. Унија најоштрије осуђује одржавање такозваних избора… »
Европска унија не признаје руске изборе на Криму и у Севастопољу
НИН 09.09.2024
Европска унија ( ЕУ) саопштила је да не признаје изборне резултате, али ни сам изборни процес који је спровела Русија од 6. до 8. септембра на Криму и у Севастопољу. "Унија најоштрије осуђује одржавање такозваних избора Русије… »
Огласила се Европска унија: Не признајемо изборне резултате на Криму и у Севастопољу
Еуроневс 09.09.2024
ЕУ не признаје резултате избора које је спровела Русија на Криму и у Севастопољу
Н1 Инфо 09.09.2024
Европска унија (ЕУ) саопштила је да не признаје изборне резултате, али ни сам изборни процес који је спровела Русија од 6. до 8. септембра на Криму и у Севастопољу. Унија најоштрије осуђује одржавање такозваних избора Русије на… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних

Зеленски: Удари на рафинерије најефикасније "санкције" против Русије; Сикорски: Упад руских дронова тест за НАТО
РТС пре 20 минутајош 2 повезане