Povezane vesti
Takozvani ruski izbori na Krimu nemaju pravna dejstva, poručuju iz EU
Slobodna Evropa 09.09.2024
Evropska unija (EU) je oštro osudila održavanje takozvanih 'izbora' Rusije na ukrajinskoj teritoriji", navodeći da oni predstavljaju još jedan akt kršenja međunarodnog prava i da ne mogu proizvesti nikakva pravna dejstva. Rusija je organizovala… »
Rukovodstvo Rusije biće pozvano na odgovornost: EU ne priznaje rezultate izbora na Krimu i Sevastopolju
Danas 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je danas da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
Evropska unija ne priznaje ruske izbore na Krimu i u Sevastopolju
Insajder 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je danas da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
Evropska unija ne priznaje ruske izbore na Krimu i u Sevastopolju
NIN 09.09.2024
Evropska unija ( EU) saopštila je da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. "Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
EU ne priznaje rezultate izbora koje je sprovela Rusija na Krimu i u Sevastopolju
N1 Info 09.09.2024
Evropska unija (EU) saopštila je da ne priznaje izborne rezultate, ali ni sam izborni proces koji je sprovela Rusija od 6. do 8. septembra na Krimu i u Sevastopolju. Unija najoštrije osuđuje održavanje takozvanih izbora Rusije na ukrajinskoj… »
Oglasila se Evropska unija: Ne priznajemo izborne rezultate na Krimu i u Sevastopolju
Euronews 09.09.2024
Vesti dana »
Vidno utučen, sa rukom u zavojima, Srđan Đoković stigao na komemoraciju prijatelju
Story pre 27 minutajoš 73 povezane
Srušio se teretni avion DHL-a u Litvaniji, poginula najmanje jedna osoba
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Izbori u Rumuniji: Favorit ispao, tvrdi desničar neočekivano vodi
Al Jazeera pre 15 minutajoš 19 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 21 minutajoš 18 povezanih
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu za Uroša Blažića
Euronews pre 10 minutajoš 18 povezanih