Povezane vesti
Veliki požar na Vračaru: Gori restoran, vatrogasci na licu mesta
Nova 09.09.2024
: Veliki požar zahvatio je zgradu na uglu Lozničke i Mileševske ulice u Beogradu. Kako javlja reporter N1, požar je izbio u restoranu koji se nalazi u prizemlju zgrade, a zatim se proširio i na krov objekta. A post shared by MOJ – BEOGRAD… »
Požar u restoranu na Vračaru, sa krova zgrade kulja gust dim (VIDEO)
Danas 09.09.2024
Veliki požar zahvatio je zgradu na uglu Lozničke i Mileševske ulice u Beogradu. Kako javlja reporter N1, požar je izbio u restoranu koji se nalazi u prizemlju zgrade, a zatim se proširio i na krov objekta. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)… »
Požar u centru Beograda! Gori restoran na Vračaru, gust crni dim širi se naseljem
Mondo 09.09.2024
Požar je izbio u Lozničkoj ulici. U stambenoj zgradi na uglu Lozničke i Mileševske ulice na Vračaru izbio je veliki požar. Kako saznajemo, gori restoran koji se nalazi u prizemlju, a vatra je zahvatila i krov zgrade. Na terenu se nalazi više vatrogasnih… »
Gori kuća u Čačku: Crn gusti dim kulja na sve strane, vatrogasci na licu mesta (video)
Blic 08.09.2024
Veliki požar izbio je večeras na jednom stambenom objektu u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Čačku. Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, crni dim nadvio se nad ovim delom grada, a na licu mesta nalazi se i nekoliko vatrogasnih… »
Vesti dana »
Veljanovski: Nema poboljšanja izbornih uslova ukoliko ne postoji Savet REM-a
Radio 021 pre 2 satajoš 44 povezane
"Nema povlačenja"! Iranska vojska: Održavamo najviši nivo pripravnosti, primirje sa SAD izuzetno neizvesno
Kurir pre 23 minutajoš 36 povezanih
Žestok udar Rusije, Ukrajinci upozorili da koriste posebnu taktiku "šahidima". "Imaju jedan cilj, posledice su tragične"
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih