Повезане вести

„Тејт нас је силовао и давио”: Жене говоре за ББЦ

Јужне вести 09.09.2024
ЕПА Ендрју Тејт категорички одбија све оптужбе Две жене које тврде да их је силовао и давио контроверзни инфлуенсер на друштвеним мрежама Ендрју Тејт говориле су за ББЦ о њиховим искуствима. Још једна жена изнела је оптужбу… »

Радио 021 09.09.2024
Две жене су описале да их је напао контроверзни инфлуенсер док је живео у Лутону у Великој Британији. ЕПА Ендрју Тејт категорички одбија све оптужбе Две жене које тврде да их је силовао и давио контроверзни инфлуенсер на… »
"Тејт нас је силовао и давио”: Жене говоре за ББЦ

"Тејт нас је силовао и давио”: Жене говоре за ББЦ

НИН 09.09.2024
Две жене које тврде да их је силовао и давио контроверзни инфлуенсер на друштвеним мрежама Ендрју Тејт говориле су за ББЦ о њиховим искуствима. Још једна жена изнела је оптужбу, први пут, да ју је силовао Тејтов млађи брат… »

Данас 09.09.2024
Две жене које тврде да их је силовао и давио контроверзни инфлуенсер на друштвеним мрежама Ендрју Тејт говориле су за ББЦ о њиховим искуствима. Још једна жена изнела је оптужбу, први пут, да ју је силовао Тејтов млађи брат… »
„Одједном ме је зграбио за врат и кренуо да ме дави“: Проговориле жртве Ендруа Тејта, изнеле језиве детаље

„Одједном ме је зграбио за врат и кренуо да ме дави“: Проговориле жртве Ендруа Тејта, изнеле језиве детаље

Нова 09.09.2024
: Две жене које тврде да их је силовао и давио контроверзни Ендрју Тејт проговориле су за ББЦ о својим искуствима. Једна од њих тврди да ју је силовао Тејтов млађи брат Тристан, такође инфлуенсер са милионима пратилаца. Брац́а… »
"Давио ме је и силовао, поруке су биле језиве": Потресне исповести жена које су оптужиле Ендруа Тејта за злостављање…

"Давио ме је и силовао, поруке су биле језиве": Потресне исповести жена које су оптужиле Ендруа Тејта за злостављање…

Блиц 09.09.2024
Две жене, које тврде да их је инфлуенсер Ендру Тејт силовао и давио, испричале су за медије детаље језивог мучења које су, како тврде, преживеле. Душу је отворила и једна девојка, која тврди да ју је напаствовао Ендруов брат… »
Потресна исповест наводних жртава браће Тејт: "Давио ме је, силовао, поруке су биле језиве"

Потресна исповест наводних жртава браће Тејт: "Давио ме је, силовао, поруке су биле језиве"

Телеграф 09.09.2024
Препоручујемо. Две жене, које тврде да их је инфлуенсер Ендрју Тејт силовао и давио, испричале су за медије детаље језивог мучења које су, како тврде, преживеле. Душу је отворила и једна девојка, која тврди да ју је напаствовао… »

Вести дана »