Povezane vesti
Odrasla je u malom selu u Srbiji, a sa 19 se preselila u Hrvatsku: „To mi je najbolja odluka u životu – evo zašto“
Nova 09.09.2024
: Srpska Tiktokerika, koja na ovoj društvenoj platformi objavljuje pod profilom @__iammi.__, otkrila je da jednom od svojih najboljih odluka u životu smatra to što se pre pet godina preselila u Hrvatsku. „Jedna od mojih najboljih odluka bila je ta… »
Srpkinja se pre pet godina preselila u Hrvatsku pa otkrila da li se pokajala: "To mi je bila najbolja odluka u životu"
Blic 09.09.2024
Srpska Tiktokerika, koja na ovoj društvenoj platformi objavljuje pod profilom @__iammi.__, pre pet godina preselila se u Hrvatsku, a tek sada je odlučila da ispriča da li se zbog toga pokajala. Ova devojka živi u Rijeci i evo šta kaže o tome da ceo… »
Srpkinja se preselila u Hrvatsku: Evo šta ju je tamo dočekalo VIDEO
B92 09.09.2024
Srpska Tiktokerika, koja na ovoj društvenoj platformi objavljuje pod profilom @__iammi.__, pre pet godina preselila se u Hrvatsku, a tek sada je odlučila da ispriča da li se zbog toga pokajala. "Jedna od mojih najboljih odluka bila je ta što sam se… »
Vesti dana »
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 8 satijoš 12 povezanih
Prosvetni sindikat: Kada poziv za sastanak iz Vlade stigne, nastavićemo dijalog o povećanju plata
N1 Info pre 1 minutjoš 21 povezana
Budućnost "srušila" Dubai: Ekipa iz Podgorice održava korak sa Partizanom i Zvezdom
Večernje novosti pre 50 minutajoš 15 povezanih