Повезане вести

Одрасла је у малом селу у Србији, а са 19 се преселила у Хрватску: „То ми је најбоља одлука у животу – ево зашто“

Одрасла је у малом селу у Србији, а са 19 се преселила у Хрватску: „То ми је најбоља одлука у животу – ево зашто“

Нова 09.09.2024
: Српска Тиктокерика, која на овој друштвеној платформи објављује под профилом @__иамми.__, открила је да једном од својих најбољих одлука у животу сматра то што се пре пет година преселила у Хрватску. „Једна од мојих најбољих… »
Српкиња се пре пет година преселила у Хрватску па открила да ли се покајала: "То ми је била најбоља одлука у животу"

Српкиња се пре пет година преселила у Хрватску па открила да ли се покајала: "То ми је била најбоља одлука у животу"

Блиц 09.09.2024
Српска Тиктокерика, која на овој друштвеној платформи објављује под профилом @__иамми.__, пре пет година преселила се у Хрватску, а тек сада је одлучила да исприча да ли се због тога покајала. Ова девојка живи у Ријеци и ево шта… »
Српкиња се преселила у Хрватску: Ево шта ју је тамо дочекало ВИДЕО

Српкиња се преселила у Хрватску: Ево шта ју је тамо дочекало ВИДЕО

Б92 09.09.2024
Српска Тиктокерика, која на овој друштвеној платформи објављује под профилом @__иамми.__, пре пет година преселила се у Хрватску, а тек сада је одлучила да исприча да ли се због тога покајала. "Једна од мојих најбољих одлука… »

Вести дана »