Povezane vesti
Đurđević Stamenkovski: Dani porodice nisu bili kontraskup Paradi ponosa
RTV 09.09.2024
BEOGRAD - Dani porodice se tradicionalno održavaju prvog vikenda u septembru, tako da mi sada možemo da postavimo pitanje da li je Parada ponosa koja se istovremeno održavala u Beogradu bila kontra Danima porodice, izjavila je danas ministarka za brigu o… »
NIN 09.09.2024
Dani porodice se tradicionalno održavaju prvog vikenda u septembru, tako da mi sada možemo da postavimo pitanje da li je Parada ponosa koja se istovremeno održavala u Beogradu bila kontra Danima porodice, izjavila je ministarka za brigu o porodici i… »
Euronews 09.09.2024
Dani porodice se tradicionalno održavaju prvog vikenda u septembru, tako da mi sada možemo da postavimo pitanje da li je Parada ponosa koja se istovremeno održavala u Beogradu bila kontra Danima porodice, izjavila je danas ministarka za brigu o porodici… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 5 satijoš 15 povezanih

MUP o saobraćajnoij nesreći kod Sremske Mitrovice: Uhapšen vozač autobusa, poginule tri osobe
Beta pre 5 minutajoš 147 povezanih

Piksi se oprostio od reprezentacije: Sa istim žarom i ljubavlju ostajem uz svoju zemlju
RTS pre 3 satajoš 48 povezanih

Bolton se pred sudom izjasnio da nije kriv zbog optužbi oko tajnih informacija
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih