Повезане вести
Радоњић: "Једва чекам да наставим где сам стао"
Б92 09.09.2024
Нови фудбалер Звезде Немања Радоњић позовао је све навијаче на прославу рођендана Маракане, која је заказана за суботу 14. септембар од 20 часова. Ривал ће бити гост из Крушевца – Напредак. "Радујем се утакмици против Напретка… »
Радоњић једва чека да игра на Маракани: „Ужелео сам се играња пред Звездином публиком!“
Хот спорт 09.09.2024
„Не могу да дочекам да истрчим поново на терен и да наставим тамо где сам стао пре шест година!“ Шампион државе, Црвена звезда, у суботу од 20 сати дочекаће Напредак из Крушевца на прослави 61. рођендана „Маракане“ у мечу осмог… »
Радоњић: "Не могу да дочекам да истрчим на Маракану!"
Спортске.нет 09.09.2024
Након завршетка репрезентативне паузе наредног викенда наставља се такмичње у Супер лиги Србие. Шампион државе Црвена звезда у суботу од 20 сати дочекаће Напредак из Крушевца на прослави 61. рођендана "Маракане" у мечу осмог… »
"Делије" апелују: Немојте да неко закасни
Вечерње новости 09.09.2024
Најватренији навијачи Црвене звезде имају апел за све којима су црвено-бели у срцу. Сцреенсхот / Телеграм / Делије Црвена звезда ће у суботу, 14. септембра, обележити 61. рођендан стадиона ”Рајко Митић”, када ће црвено-бели… »
Звезда прославља рођендан против Напретка
Б92 09.09.2024
Фудбалски клуб Црвена звезда позвао је навијаче да дођу у великом броју на меч 8. кола Суперлиге Србије против Напретка на коме ће бити прослављен 61. рођендан "Рајко Митић" стадиона. Утакмица између Црвене звезде и Напретка… »
Вести дана »
Бивши службеник Обавештајне службе Аустрије осуђен због шпијунаже за Русију
Нова пре 2 сатајош 1 повезана
Данас Спасовданска литија поводом славе града, у њој Појас Пресвете Богородице
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
У Србији данас сунчано уз облачне интервале, највиша дневна температура до 26 степени
Нова пре 2 сатајош 1 повезана
Ушао у језеро да би тестирао режим Тесле за пролазак кроз воду
Ауто блог пре 46 минутајош 1 повезана
Зорана и Микец предводе Србију! Спој младости и искуства: Српски стрелци крећу у лов на медаље!
Курир пре 6 минутајош 1 повезана