Povezane vesti

Radonjić: Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan

Radonjić: Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan

Sportski žurnal 09.09.2024
Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše “Marakane”, kuće svih zvezdaša. Nemanja Radonjić je ponovo zadužio crveno-beli dres. Iskoristio je priliku da pozove navijače na proslavu rođendana “Marakane”, zakazanu za subotu od 20… »
Radonjić: "Jedva čekam da nastavim gde sam stao"

Radonjić: "Jedva čekam da nastavim gde sam stao"

B92 09.09.2024
Novi fudbaler Zvezde Nemanja Radonjić pozovao je sve navijače na proslavu rođendana Marakane, koja je zakazana za subotu 14. septembar od 20 časova. Rival će biti gost iz Kruševca – Napredak. "Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što… »
"Dobio sam mnogo poruka..." Nemanja Radonjić otkrio šta se dešavalo letos i zašto jedva čeka 61. rođendan Marakane

"Dobio sam mnogo poruka..." Nemanja Radonjić otkrio šta se dešavalo letos i zašto jedva čeka 61. rođendan Marakane

Večernje novosti 09.09.2024
NEMANjA Radonjić se vratio u Crvenu zvezdu. Priliku da po drugi u crveno-belom dresu izađe na stadion "Rajko Mitić" imaće u subotu protiv kruševačkog Napretka. FOTO: FK Crvena zvezda Brzonogi fudbaler je istakao da ne može da dočeka trenutak da… »
Radonjić jedva čeka da igra na Marakani: „Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom!“

Radonjić jedva čeka da igra na Marakani: „Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom!“

Hot sport 09.09.2024
„Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina!“ Šampion države, Crvena zvezda, u subotu od 20 sati dočekaće Napredak iz Kruševca na proslavi 61. rođendana „Marakane“ u meču osmog kola… »
Radonjić: "Ne mogu da dočekam da istrčim na Marakanu!"

Radonjić: "Ne mogu da dočekam da istrčim na Marakanu!"

Sportske.net 09.09.2024
Nakon završetka reprezentativne pauze narednog vikenda nastavlja se takmičnje u Super ligi Srbie. Šampion države Crvena zvezda u subotu od 20 sati dočekaće Napredak iz Kruševca na proslavi 61. rođendana "Marakane" u meču osmog kola nacinalnog… »
"Delije" apeluju: Nemojte da neko zakasni

"Delije" apeluju: Nemojte da neko zakasni

Večernje novosti 09.09.2024
Najvatreniji navijači Crvene zvezde imaju apel za sve kojima su crveno-beli u srcu. Screenshot / Telegram / Delije Crvena zvezda će u subotu, 14. septembra, obeležiti 61. rođendan stadiona ”Rajko Mitić”, kada će crveno-beli dočekati… »
Zvezda slavi 61. rođendan Marakane na meču protiv Napretka

Zvezda slavi 61. rođendan Marakane na meču protiv Napretka

Sportski žurnal 09.09.2024
Slavlje zakazano za subotu. Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas navijače da dođu u velikom broju na meč osmog kola Superlige Srbije protiv Napretka na kome će biti proslavljen 61. rođendan Marakane. Utakmica između Crvene zvezde i Napretka… »
Zvezda proslavlja rođendan protiv Napretka

Zvezda proslavlja rođendan protiv Napretka

B92 09.09.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je navijače da dođu u velikom broju na meč 8. kola Superlige Srbije protiv Napretka na kome će biti proslavljen 61. rođendan "Rajko Mitić" stadiona. Utakmica između Crvene zvezde i Napretka biće odigrana u… »

Vesti dana »