Povezane vesti
Voditeljka kupuje grobno mesto Dajana Paunović odlučila gde želi da bude sahranjena, bivši muž joj odbrusio: "Da li si…
Kurir 09.09.2024
Voditeljka Dajana Paunović (36) pre nekoliko meseci šokirala je javnost kada je saopštila da planira da kupi sebi grobno mesto. Ona je, kako je ispričala, počela da se raspituje oko cena parcela, a porodici je još sada saopštila da želi da bude… »
"Porodici sam saopštila da me sahrane na topčidercu": Dajana Paunović (36) planira da kupi grobno mesto: "Sinu sam rekla da..."…
Blic 09.09.2024
Voditeljka Dajana Paunović (36) pre nekoliko meseci šokirala je javnost kada je saopštila da planira da kupi sebi grobno mesto. Ona je, kako je ispričala, počela da se raspituje oko cena parcela, a porodici je još sada saopštila da želi da bude… »
Vesti dana »

Dačić „sumirao“ sinoćnje napade na policiju: Tvrdi da su privedena i tri strana državljanina
Danas pre 12 minutajoš 94 povezane

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 91 povezana

Gimnazijalci pozivaju na protest u Valjevo: "Došli smo do tačke sa koje više nema povratka"
Novi magazin pre 3 satajoš 8 povezanih

Pljuskovi sutra u ovim delovima zemlje Evo kada se očekuje pad temeprature
Alo pre 52 minutajoš 30 povezanih