Povezane vesti
Peče deda, pečem ja - pekli smo obadva: Podloženi kazani za rakiju širom Zapadne Srbije, Stefan je ovaj u Srba sveti zanat…
RINA 09.09.2024
Peče deda, pečem ja - pekli smo obadva: Podloženi kazani za rakiju širom Zapadne Srbije, Stefan je ovaj u Srba sveti zanat naučio od svog dede i sada i sam ume da napravi ljutu prepečenicu (FOTO) Čačak – Jesen je ono doba godine kada se većina… »
Podloženi kazani za rakiju širom Srbije! Stefan je ovaj zanat naučio od svog dede: Sada i sam ume da napravi ljutu…
Blic 09.09.2024
Jesen je ono doba godine kada se većina voća i povrća na seoskim imanjima širom Srbije uveliko obrala i prodala, a za vredne domaćine dolazi vreme odmora. Ipak, mnogi od njih i danas su verni srpskoj tradiciji, pa od viška voća prave nadaleko… »
Stefan peče ljutu prepečenicu na starinski način! "Vesela mašina" još uvek ide moravskim sokacima (Foto)
Mondo 09.09.2024
Stefan Pantelić, koji poslednje dve i po decenije poslednje letnje dane, ali i noći, provodi pored te vesele mašine, pomaže dedi i uči ovaj sveti zanat. Jesen je ono doba godine kada se većina voća i povrća na seoskim imanjima širom Srbije… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
„Priveli ih lažni policajci“: Aktivisti prijavili „otmicu“ Mile Pajić i Dorotee Antić
Danas pre 3 satajoš 1 povezana