Povezane vesti
„Zvao sam Lazara Ristovskog, prvo me odbio, a posle me molio“: Radoš Bajić otkrio dugo čuvanu tajnu o kolegi i…
Nova 09.09.2024
: Čuvene serija "Selo gori, a baba se češlja" za kratko vreme je osvojila srca publike, a jednom prilikom je Radoš Bajić otkrio da njegove kolege najpre nisu prihvatile poziv da budu deo ovog projekta. „Imao sam veliku želju da u seriji igraju… »
"Zvao sam Lazara, prvo me odbio, a posle me molio..." Radoš Bajić otkrio dugo čuvanu tajnu o kolegi: Bili su nerazdvojni…
Blic 09.09.2024
Čuvene serija "Selo gori, a baba se češlja" za kratko vreme je osvojila srca publike, a jednom prilikom je Radoš Bajić otkrio da njegove kolege najpre nisu prihvatile poziv da budu deo ovog projekta. "Imao sam veliku želju da u seriji igraju moji… »
Vesti dana »
Uživo! Izbori u Americi: U pojedinim državama opsadno stanje, oglasila se Kamala Haris
Mondo pre 22 minutajoš 50 povezanih
Uživo ogromne promene na kladionicama! Prvi rezultati izbora šokirali, evo kako stoje Tramp i Kamala: Redovi za glasanje, Nacionalna garda u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Kriminalna grupa planirala ubistvo luke Bojovića: Četvorica uhapšena sa arsenalom oružja u automobilu na Novom Beogradu! Drugi put za 6 meseci na meti!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
FOTO: Policijske snage u Novom Sadu pred protest - raspoređeni na nekoliko lokacija
Radio 021 pre 58 minutajoš 28 povezanih