Povezane vesti
Bračni par se razveo dve nedelje nakon venčanja: Mlada kad je ovo saznala slošilo joj se, a ceo svet mrzi njenog oca!
Blic 09.09.2024
Dok većina mladi provodi sate sanjajući o svom venčanju, jedna žena nije mogla da prestane da razmišlja o razvodu – čak pre nego što je izgovorila sudbonosno "da". Mlada je organizovala venčanje na egzotičnoj destinaciji sa ocem svog deteta, ali nakon… »
Moja mama je bila najbolja na svetu: Onda sam joj u torbi pronašla žilet, slamčicu i kokain i tada je počeo porodični pakao…
Kurir 09.09.2024
Tifani Periš (35) iz Teksasa ispričala je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk životnu priču svoje bolesne majke i kako je njena teška bolest uticala na nju gurnuvši je u narkomaniju iz koje nije uspela da se izvuče. "Život moje majke bio je sve… »
Vesti dana »
Ko je nova direktorka RTS-a Manja Grčić: Prethodno vodila Tanjug, Antenna Group i B92
Euronews pre 8 minutajoš 43 povezane
Prosipanje mleka i blokada puta u Mrčajevcima: Mlekari traže zaštitu domaće proizvodnje (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 7 minutajoš 43 povezane
“Odstrel zdravstenih radnika nedopustiv, bolnica u Čačku postoji 120 godina i radi 24/7” oglasili se zaposleni: Sačekajmo da se utvrdi uzrok Emine smrti
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
Albanija, Kosovo i Hrvatska ove godine održavaju zajedničku vežbu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 22 povezane