Povezane vesti
Bračni par se razveo dve nedelje nakon venčanja: Mlada kad je ovo saznala slošilo joj se, a ceo svet mrzi njenog oca!
Blic 09.09.2024
Dok većina mladi provodi sate sanjajući o svom venčanju, jedna žena nije mogla da prestane da razmišlja o razvodu – čak pre nego što je izgovorila sudbonosno "da". Mlada je organizovala venčanje na egzotičnoj destinaciji sa ocem svog deteta, ali nakon… »
Moja mama je bila najbolja na svetu: Onda sam joj u torbi pronašla žilet, slamčicu i kokain i tada je počeo porodični pakao…
Kurir 09.09.2024
Tifani Periš (35) iz Teksasa ispričala je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk životnu priču svoje bolesne majke i kako je njena teška bolest uticala na nju gurnuvši je u narkomaniju iz koje nije uspela da se izvuče. "Život moje majke bio je sve… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 58 minutajoš 28 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 39 povezanih

"Zelenski će morati da donese teške odluke" Teritorije Ukrajine na pregovaračkom stolu, Kličko najavio crne dane
Alo pre 22 minutajoš 36 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 13 povezanih