Povezane vesti
Sofija Todorović: Žrtva političkog sistema, nisam ja, već ova zemlja
Danas 09.09.2024
Direktorka Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR) Sofija Todorović, koju je policija Srbije od 6. jula čak devet puta zadržala i pretresla na graničnim prelazima, rekla je danas u emisiji „Iza vesti“ Televizije N1 da se ne oseća kao žrtva… »
Sofija Todorović: Žrtva političkog sistema, nisam ja, već ova zemlja
Beta 09.09.2024
Direktorka Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR) Sofija Todorović, koju je policija Srbije od 6. jula čak devet puta zadržala i pretresla na graničnim prelazima, rekla je danas u emisiji "Iza vesti" Televizije N1 da se ne oseća kao žrtva… »
Sofija Todorović: Nisam ja, ova zemlja je žrtva ovog političkog sistema
Novi magazin 09.09.2024
Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja je ovog leta više puta zadržana na granicama, kaže da se ne oseća kao žrtva sistema, već da je ova zemlja žrtva političkog sistema koji njome upravlja. „Ne osećam se… »
Sofija Todorović: Nisam ja, ova zemlja je žrtva ovog političkog sistema
N1 Info 09.09.2024
Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja je ovog leta više puta zadržana na granicama, kaže da se ne oseća kao žrtva sistema, već da je ova zemlja žrtva političkog sistema koji njome upravlja. „Ne osećam se… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana