Povezane vesti
Prijem za kragujevačkog parastrelca, osvajača zlata u Parizu
Glas Šumadije 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Paraolimpijca i predstavnike Streljačkog kluba „Čika Mata“… »
Prijem za kragujevačkog parastrelca, osvajača zlata u Parizu
Veliki park 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Paraolimpijca i predstavnike Streljačkog kluba „Čika Mata“… »
ZLATNI PARAOLIMPIJAC Dragan Ristić: Koliki sam uspeh ostvario u Parizu video sam tek kada sam se vratio u Srbiju
InfoKG 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Sa pripremama je, kaže Ristić, krenuo još u februaru, a… »
Vesti dana »
Završena blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Na protestu bilo incidenata(VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 22 povezane
Šok, ali ne i trema, Jovanović zadovoljan debitantskim trijumfom: "Partizan ne može bez svoje dece!"
Sportske.net pre 1 satjoš 23 povezane
RTS: U Evropskoj uniji bez saglasnosti o otvaranju klastera 3 sa Srbijom
Vreme pre 3 satajoš 18 povezanih