Povezane vesti
Prijem za kragujevačkog parastrelca, osvajača zlata u Parizu
Glas Šumadije 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Paraolimpijca i predstavnike Streljačkog kluba „Čika Mata“ u kome… »
Prijem za kragujevačkog parastrelca, osvajača zlata u Parizu
Veliki park 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Paraolimpijca i predstavnike Streljačkog kluba „Čika Mata“ u kome… »
ZLATNI PARAOLIMPIJAC Dragan Ristić: Koliki sam uspeh ostvario u Parizu video sam tek kada sam se vratio u Srbiju
InfoKG 09.09.2024
Za našeg sugrađanina Dragana Ristića koji je na Paraolimpijskim igrama u Parizu odneo pobedu u gađanju malokalibarskom puškom danas je u zgradi Gradske uprave priređen svečani prijem. Sa pripremama je, kaže Ristić, krenuo još u februaru, a osvojeno zlato… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Prosečna zarada 76.000, 41 odsto zaposlenih će da bude ispod minimalca“
Nedeljnik pre 38 minutajoš 15 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 5 satijoš 14 povezanih

Pokušao da obije više bankomata u centru grada pa uhvaćen na delu
InfoKG pre 23 minutajoš 24 povezane

"Nismo pobedili TSC od kada sam došao": Srđan Blagojević otvorio dušu pred težak izazov Partizana
Večernje novosti pre 38 minutajoš 39 povezanih

Važna vest za studente, vlada Srbije donela odluku! Ovo je nova granica za budžet, evo koliko je bodova potrebno
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih