Povezane vesti
Jelena Đoković igrala školice s decom! Praznik u "Nevenu": Vrtić u novom ruhu na radost mališana (foto)
Kurir 09.09.2024
Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta svih vremena, danas je zajedno sa gradonačelnicom Užica dr Jelenom Raković Radivojević obišla vrtić "Neven". Taj vrtić je parama grada i Ministarstva rudarstva i energetike u potpunosti energetski saniran… »
Vrtić “Neven” u potpunosti energetski saniran a od Fondacije Novak Đoković nameštaj i oprema za dve sobe (VIDEO)
Užice oglasna tabla 09.09.2024
Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević i Jelena Đoković obišle su vrtić “Neven”, čiji je objekat sredstvima grada i Ministarstva rudarstva i energetike u potpunosti energetski saniran posle 45 godina i dve radne sobe koje je Fondacija “Novak… »
Jelena Đoković posetila vrtić „Neven“ (VIDEO)
Zoom UE 09.09.2024
UŽICE – U ime fondacije „Novak Đoković“ supruga najpoznatijeg srpskog tenisera, Jelena Đoković, posetila je vrtić „Neven“. Sredstvima ove fondacije opremljene su dve sobe za boravak dece u ovoj predškolskoj ustanovi. „Veliko mi je zadovoljstvo što sam… »
Vesti dana »

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 42 minutajoš 19 povezanih

(Video, foto) ulice Jerusalima preplavljene telima, ljudi unezvereno beže Napadači ušli u autobus i počeli da rešetaju "bežala sam preko ljudi, nekako sam pobegla"
Dnevnik pre 21 minutajoš 33 povezane

„Ponedeljak ne sme biti još jedan radni dan“: Studenti u blokadi pozivaju na protest u Beogradu
Mašina pre 31 minutajoš 13 povezanih

Teška saobraćajna nesreća kod Kragujevca: Vatrogasci povređenog izvlačili iz vozila
B92 pre 1 satjoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i mogućim grmljavinama
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 27 povezanih